Oldal frissítése

Rolser Basket Polar 4Big - fekete

78 990 Ft

Rolser Basket Polar 4Big - fekete

Nagy kapacitású, összecsukható bevásárlótáska

Eleged van abból, hogy nehéz szatyrokkal cipekedsz a boltból? A Rolser Basket Polar 4Big egy nagy kapacitású, kerekeken guruló bevásárlótáska. Az 58 literes térfogatban kényelmesen elfér egy nagyméretű vásárlás, de ha szeretnéd, a gurulós bevásárlótáska kisebb háziállatok számára hordozóként is használható. A könnyű alumíniumszerkezet és a két nagyméretű hátsó kerék, valamint a két első, kettős, 360°-ban forgatható kerék könnyű manőverezhetőséget biztosít. A gurulós táska beépített kampóval rendelkezik táskák felakasztásához. Ha hazaérsz, a Rolser Basket Polar 4Big könnyen összecsukható és a szekrényben vagy az ágy alatt tárolható. Az állítható fogantyúval könnyedén beállíthatod, hogy könnyen használható legyen.

Rolser Basket Polar 4Big gurulós bevásárlótáska

Könnyen kezelhető gurulós táska

A Rolser Basket Polar 4Big kerekes bevásárlótáska jól manőverezhető a két nagy hátsó keréknek és a két dupla első keréknek köszönhetően, amelyek teljes 360°-os fordulatra képesek. A hátsó kerekek a piros gomb megnyomásával egyszerűen eltávolíthatók, így a gurulós táska összehajtva rendkívül kompakt. A Rolser Basket Polar 4Big gurulós táska könnyebb kezelhetőségét a lábtartó is biztosítja, amellyel megtámaszthatod a lábad, ha fel szeretnél lépni a járdára.

Rolser Basket Polar 4Big gurulós bevásárlótáska

A Rolser Basket Polar 4Big több, mint bevásárló táska

Könnyíts meg a dolgod és menj vásárolni a Rolser Basket Polar 4Big gurulós táskával. 58 literes űrtartalommal és 50 kg-os terhelhetőséggel rendelkezik (ajánlott terhelhetőség 25 kg). A három cipzáras zseb személyes tárgyak és egyéb apróságok tárolására szolgál. Az egyéb tárgyak a Rolser Basket Polar 4Big gurulós táska alján található nagy külső zsebben vagy tárolókosárban helyezhetők el. A hosszú tépőzáras patent megvédi a táskában lévő vásárlást a kieséstől. A Rolser Basket Polar 4Big elsősorban bevásárlókocsiként használható, de kisebb háziállatokat is szállíthatsz benne.

Rolser Basket Polar 4Big gurulós bevásárlótáska

Gondosan tervezett részletek

A Rolser Basket Polar 4Big masszív, mégis könnyű alumíniumszerkezettel rendelkezik. Három lépésben könnyedén össze-, illetve széthajtható. A 10 pozícióból választható állítható fogantyúnak köszönhetően könnyen alkalmazkodik minden felhasználóhoz. A Rolser Basket Polar 4Big beépített kampóval rendelkezik a táska, pénztárca és egyéb tárgyak felakasztásához. Ha véletlenül folt keletkezne a gurulós táska felületén, ne ess kétségbe. A kosár könnyen eltávolítható a Rolser Basket Polar 4Big szerkezetéből és tisztítható. A még hosszabb élettartam érdekében ajánlott a bevásárlótáska felületének impregnálása.

Rolser Basket Polar 4Big gurulós bevásárlótáska

A fekete Rolser Basket Polar 4Big gurulós bevásárlótáska főbb jellemzői

  • Nagy kapacitású 58 literes kapacitás
  • Teherbírás 50 kg-ig (ajánlott 25 kg)
  • Könnyű és tartós alumínium szerkezet
  • 10 fokozatban állítható fogantyú
  • A Rolser Basket Polar 4Big 3 lépésben összehajtható
  • Könnyű manőverezhetőség a két nagy hátsó keréknek és a két dupla első keréknek köszönhetően
  • 360°-ban forgatható első kerekek
  • A kosár könnyen kivehető a gurulós táskából és tisztítható
  • A vásárlás mellett kisebb háziállatokat is szállíthatsz a táskában


Paraméterek

Rendeltetés

Típus Uniszex

Szín

Szín Fekete, Ezüst
Motívum Egyszínű

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Szélesség 57 cm
Hosszúság/mélység 78,5 cm

Használat

Használat Városba, Bevásárláshoz

Viselési mód

Viselési mód Kézitáska

Felszerelés

Felszerelés Külső zseb, Belső zseb, Belső elválasztó
Kerekek Kemény, Kettős, Csendes
Kerékszám 4
Bekapcsolás Tépőzár
Fogantyú Csúszásmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 58 l

Tömeg

Tömeg 5 230 g

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás 50 kg
Kód:  ROSnk51
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  8420812007851

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05