Oldal frissítése

Rock TR-0161/3-L - sötétkék

4,0 1 értékelés
77 490 Ft

Rock TR-0161/3-L - sötétkék

Stílusos utazásra vágysz? A(z) Rock TR-0161/3-L - sötétkék bőrönd ideális választás bárki számára. A(z) 110 l -es térfogat hatalmas pakolóhelyet jelent, így akár az egész család dolgait bepakolhatod egy bőröndbe. A textil borítású bőrönd tökéletes megoldás az olyanok számára, akik inkább a könnyűséget részesítik előnyben a vízhatlansággal szemben. A textil sajátságos jellemzőinek köszönhetően a bőrönd rekesze finoman megnagyítható. Bárhova is repülsz, a(z) Rock TR-0161/3-L - sötétkék TSA záras bőrönd megbízható útitársad lesz, amely első pillantásra elbűvöl kidolgozottságával és ergonomikus felépítésével.

Az ügyes TSA zár megbízhatóan védi az értékeid

A fokozott biztonság érdekében általánosan bevezetésre került, hogy a repülőtér erre feljogosított személyzete bárkinek a bőröndjét ellenőrizheti. A bőröndöket általában csak szkennelik, de az ellenőröknek esetleg a zárat is szükséges lehet kinyitniuk. Az ún. TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható. De nem kell félned, jogosulatlanul senki nem férhet hozzá a bőröndödhöz. A(z) Rock TR-0161/3-L - sötétkék TSA záras bőrönd könnyen bebiztosítható egy háromjegyű kóddal és többé nem kell aggódnod.

A(z) Rock TR-0161/3-L - sötétkék bőrönd legfőbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgővel rendelkezik, amelyek tökéletes gurulást biztosítanak az egyenetlen felületeken is
  • A beépített húzószerkezet kiküszöböli a bőröndcipelés okozta hátfájást

Paraméterek

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 83 cm
Szélesség 50 cm
Hosszúság/mélység 34 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 110 l

Méret

Táska mérete L

Felszerelés

Felszerelés Expander
Kerekek Forgó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Bekapcsolás Cipzár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Textil

Tömeg

Tömeg 2,9 kg

Méret

Táska mérete L
Kód:  SPTbd1308
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5038766150832

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20