Oldal frissítése

Rip Curl Tropic kétrészes bikini - L méret

Kiegészítők a termékhez

Rip Curl Tropic kétrészes bikini - L méret

Gyönyörű fürdőruha, amely rugalmas anyagból készült, emellett kényelmes viselet és gyorsan szárad. A kétrészes fürdőruha különösen népszerű karcsú lányok és fiatal nők körében. A bikini szabadon hagyja a hátat, a nyakat, és az alsóbb részeket, hagyományos bugyi résszel. A felső rész eltávolítható párnázással ellátott, amely enyhén mellnagyobbító és formázó hatású. A bikini divatos designnal és szép mintával rendelkezik. Élvezd a gondtalan nyarat a minőségi Rip Curl bikinivel! 

A fürdőruha tulajdonságai

  • Design bikini
  • Megköthető felső rész
  • Párnázott felső rész
  • Színes mintás
  • Elasztikus anyag
  • L-es méretben

A forró nyári napokon

A forró nyári napok a vízparton mindenki számára tele van örömmel, szórakozással. A gondtalan nyáron mindenképpen szükséged lesz fürdőruhára. A Rip Curl fürdőruha tökéletesen illeszkedik, divatos kialakítása és mintája különlegesen díszíti minden nő testét. Válaszd ezt a fürdőruhát, amely különlegesen kihangsúlyozza természetes szépséged! 

 
Kód:  SPT114093
Termékszám:  9345313953225

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20