Oldal frissítése

Rip Curl Solstice - Popstar - méret: M

Kiegészítők a termékhez

Rip Curl Solstice - Popstar - méret: M

A Rip Curl Solstice - Popstar M-es méretű ruhát imádni fogod, hisz szabása kényelmes, kivágása egyedi, és tökéletesen illeszkedik a testre. Ezt a rövid, rózsaszín nyári ruhát, finom, geometrikus minták díszítik újja pedig rövid és egyenesre szabott, így tökéletesen alkalmas bármilyen eseményre, és különösen ideális a szabadidős tevékenységekhez egy szép nyári napon. A légáteresztő sztreccs anyagnak köszönhetően, kényelmes viselet, így garantáltan jól fogod Magad érezni benne. Hátulja különleges szabással rendelkezik, mely így felfedi hátad bársonyos bőrét.

Előnyei:

  • Rövid, rózsaszín nyári ruha
  • Kényelmes, hétköznapi szabással
  • Könnyű és kényelmes sztreccs anyagból
  • Hátán kivágott
  • Elasztikus zsinórral és elasztikus derékrésszel
  • Kerek nyakkivágással
  • Kifinomult részletekkel

Szép nyári ruha minden napra

A ruha derékrésze rugalmas gumiszalaggal van ellátva, mely derekadnál kibővül, ezáltal elrejti az esetleges szépséghibákat. A ruha kerek, díszített dekoltázzsal rendelkezik. Ez a nyári ruha, kivágásával, tökéletesen kifinomult részleteivel és csodálatos friss színével, magára vonzza majd a tekinteteket. Tökéletesen kiemeli a nőiességet és fiatalos megjelenést kölcsönöz. Szerezd be ezt a gyönyörű ruhát a nyári szezonra és mindenki utánad fodul majd!

További információk:
Méret:
M
Anyaga:

85% poliamid

15% elasztán

 
 
Kód:  SPT114183
Termékszám:  9346799045107

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15