Oldal frissítése

Rip Curl Snake háromszáz Paradise Pink S méret

Kiegészítők a termékhez

Rip Curl Snake háromszáz Paradise Pink S méret

Lányok tankini van egy felső része, amely követ szabadon mögött, és egy alsó része, amely kötődik az oldalán. Fürdőruha és lehetővé teszi egyéni beállítása és tökéletes a mozgás szabadságát. A felső rész levehető párnázat jobb megerősítése és formálja a melleket. Egyre fürdőruhák és bikinik stílusban egyedülálló módon fogja díszíteni a test lányok és fiatal nők. Rózsaszín fürdőruha gyönyörűen kivilágított minden strand és ugyanakkor tökéletesen hangsúlyozzák a kecses nőies ívek. Připravte se na letní sezónu a pořiďte si plavky, ve kterých vynikne vaše opálení!

tulajdonságok fürdőruha

  • tervezés bikini
  • árukapcsolás szabad felső és alsó elem
  • párna felső részén
  • rózsaszín kígyó mintás
  • elasztikus anyag
  • S méret

Hola hola, nyár hív!

Előkészületek a nyári szezon javában zajlik, és a választás a fürdőruha a fontos része. Amikor eldönti, hogy milyen típusú fürdőruha választhat fontos szerepet játszik, akár a fürdőruhát mozog egész nap, és főleg, hogy hogyan kényelmes. Rip Curl bikini Snake lehetővé, köszönhetően a kényelmes vágás mozgás nemcsak úszni, hanem például strandröplabda és vízisí. Dopřejte si pohodlí a užijte si letní sporty v hadích plavkách!

Kód:  SPT114110
Termékszám:  9345313967222

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20