Oldal frissítése

Rip Curl Snake Tri Set Paradise Pink, M-es méret

Kiegészítők a termékhez

Rip Curl Snake Tri Set Paradise Pink, M-es méret

A kétrészes női fürdőruha felső része a hát mögött megköthető, valamint van egy alsó rész, amely az oldalakhoz köthető. A fürdőruha egyedi beállításokat és tökéletesen szabad mozgást tesz lehetővé. A felső részen van egy eltávolítható párna a jobb forma és a mellrész megerősítése érdekében. A fürdőruhák bikini stílusúak és egyedülállóan díszítik a lányok és a fiatal nők testét. A rózsaszín színes fürdőruha csodálatosan mutat az egyes strandokon, ugyanakkor tökéletesen hangsúlyozza a kecses női vonalakat is. Készüljön fel a nyári szezonra egy olyan fürdőruhával, amely felpezsdíti a hangulatot!

A fürdőruha tulajdonságai

  • bikini dizájn
  • a felső és alsó részek szabad megkötése
  • párnák a felsőn résznél
  • rózsaszín, kígyó mintával
  • rugalmas anyag
  • M-es méret

Hola hola, hív a nyár!

A nyári szezon előkészületei javában zajlanak és a fürdőzés fontos része ennek. Ha kiválasztja, hogy milyen típusú fürdőruhát szeretne vásárolni, akkor az egésznapos úszás és a kényelem biztosan fő szempontok. A Rip Curl Snake bikinik lehetővé teszik, hogy szabadon mozoghasson, nem csak úszás, hanem strandröplabda vagy vízisí közben is. Élvezze a kényelmet és élvezze a nyári sportokat kígyómintás bikiniben!

 
Kód:  SPT114109
Termékszám:  9345313967239

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15