Oldal frissítése

Rip Curl kígyómintás bikini szett L-es méretben

Kiegészítők a termékhez

Rip Curl kígyómintás bikini szett L-es méretben

A női fürdőruha hagyományos bikini kialakítással rendelkezik, így a felső része a háta mögött megköthető, míg az alsó részét az oldalain kötheti meg. A fürdőruha egyéni beállítása lehetővé teszi a tökéletes mozgás szabadságát. A felső rész levehető párnázata biztosabb rögzítést és szebb formálást garantál a kebleinek. A fürdőruhák és a bikinik egyedülálló módon díszítik a lányok és a fiatal nők testét. A szolíd színe és mintázata alkalmassá teszi a strandra és az uszodába, miközben kiemeli a kecses nőies idomokat és a csodálatosan barna bőrét. Készüljön fel a nyárra és szerezze be ezt a lenyűgöző fürdőruhát, amitől mindenkinek eláll majd a szava!

A fürdőruha tulajdonságai

  •  bikini kialakítás
  • a különálló felső és alsó rész összekötésének lehetősége
  • a felső része párnázott 
  • szolíd kígyó mintás
  • elasztikus anyagból
  • L-es méretben

Hola hola, hív a nyár!

Amikor már javában zajlanak az előkészületek a nyári szezonra, akkor a  fürdőruha kiválasztása a készülődés egyik legfontosabb része. Annak eldöntésében, hogy milyen típusú fürdőruhát válasszon, fontos szerepet játszhat az egész napos mozgás és a kényelem szem előtt tartása. A Rip Curl kígyómintás bikini  a kényelmes kialakításának és szabásának köszönhetően lehetővé teszi nem csak a vízben történő mozgást, az úszást, hanem például strandröplabda és vízisí sportokban való részvételt is. Kényeztesse magát azzal a kényelemmel, amit ez az egyedülálló kígyómintás fürdőruha biztosít Önnek! 

 
 
Kód:  SPT114111
Termékszám:  9345313967314

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15