Oldal frissítése

Rip Curl Midnight Hour fekete ruha M-es méret

Kiegészítők a termékhez

Rip Curl Midnight Hour fekete ruha M-es méret

A Rip Curl Midnight Hour fekete, M-es méretű ruhája tökéletes választás egy nyári kerti partyhoz vagy akár egy vacsorához. A rafinált szabású ruha tökéletesen illeszkedik testedre, és bármilyen alkaton remekül mutat. A félhosszú, combközépig érő szoknya különlegessége a rugalmas, elasztikus derékrész, ami segít elrejteni az esetleges pocakot. A spagettipántok tökéletesen hangsúlyozzák a napbarnított csupasz vállakat, a hálós mellrész fém szegecsekkel pedig diszkréten kiemeli a dekoltázst.

Fő előnyei

  • combközépig érő, rövid nyári ruha
  • tökéletes mutat bármilyen alakon
  • gumis derékrész
  • spagetti pántok
  • fémszegecses, hálós nyakrész
  • kétrétegű

Elegáns, kifinomult stílusú ruha

A rövid nyári ruha -hátán rafinált gombbal- kétrétegű , tehát egy fekete alsószoknyával van egybevarrva, ami megakadályozza, hogy átlátszódjon a fehérnemű. 100% pamutból készült, puha anyaga rendkívül kényelmes viseletet biztosít. Kifinomult szabása és elegáns fekete színe tökéletes bájt köcsönöz viselőjének, nagyszerűen fogod benne érezni magad, mert ebben a ruhában te leszel az est fénypontja.

Méret:
M
Szín:
fekete
Anyaga:
100% pamut

 
 
Kód:  SPT114177
Termékszám:  9346799045046

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20