Oldal frissítése

Rip Curl legdélibb Chic Dress Pink Paradise M méret

Kiegészítők a termékhez

Rip Curl legdélibb Chic Dress Pink Paradise M méret

Női ruha Rip Curl legdélibb Chic Dress Pink Paradise méretű M'll szeretettel elegáns Regular Fit vágott, amely alkalmas minden karakter.Rózsaszínes-fehér mintás nyári ruha, rövid ujjú és ohrnovacími hossza combközépig vynosíte bármilyen alkalomra. A tágas és kényelmes, 100% viszkóz test kényelmes viselet. Érdekes tervezett nyakkivágással ruha V-alakú, patenttal szegecsekkel
berendezés és egy fehér szalaggal. Segítségével eltávolítható szalagot fonott fekete csipke ruha is behajt elrejteni tökéletlenségeket számok. 

A fő előnyök

  • rövid nyári ruha hossza combközépig
  • Elegáns rendszeres fit vágás
  • Airy, könnyű és kényelmes anyagból
  • rövid turn-up ujjú és dekoltázs alakú V
  • eltávolítható szalag fonott zsinórok
  • két elülső zsebbel díszített, fehér szalaggal
  • nagy kényelem

Világos és szellős ruhák nyári napon

Az első a ruha található két praktikus zseb díszített, fehér szalaggal, amelyre tárolhatja a kincseket. Dress kiemelkednek azok időtlen bő szabás és csodálatos friss színek, amelyek kiemelik a nőiességet, és kapsz egy fiatalos megjelenést. Tökéletesen illeszkedik, és Ön az azok jól érzik magukat, és ingyenes.Köszönhetően a könnyedség és a könnyedség különösen hasznos a forró nyári napokon. 
Műszaki adatok:
méret:
M
Szín:
Pink / White
anyaga:
100% viszkóz

Kód:  SPT114180
Termékszám:  9345313958435

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15