Oldal frissítése

WENGER Reload 16'' szürke

4,3 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WENGER Reload 16'' szürke

Minőségi és mégis praktikus hátizsákot keresel laptopod biztonságos és maximálisan kényelmes szállítására? Válaszd az elsőrangú svájci gyártó, a Wenger hátizsákját, amely speciálisan a 16''-os laptopok számára tervezett. Átgondolt kialakításával, minőségi kidolgozásával és stílusos designjával felkelti figyelmed. Elég helyet kínál a laptop különféle tartozékai, könyvek, noteszek és egyéb személyes tárgyak elhelyezésére. Természetes része a cipzáras nagy zseb, amely még két speciális kibélelt részt tartalmaz a laptop, tablet vagy elektromos könyvolvasó karcolás elleni védelme számára. Továbbá rendelkezésedre állnak a könnyen megközelíthető kisebb oldalsó zsebek.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Kibélelt zseb a laptop számára külön résszel a tabletnek karcolás elleni védelemmel
  • Oldalsó zsebek esernyő vagy palack elhelyezésére
  • Speciális zsebek a gyors hozzáférésért
  • A hátizsák az utazótáskák nyeléhez rögzíthető pánt segítségével
  • Légáteresztő párnázott hát és vállpántok

Okos megoldások, melyek a kényelemre fektetik a hangsúlyt

A Wenger hátizsákot úgy tervezték, hogy megfeleljen még a legigényesebb vásárló szükségleteinek is. A speciális könnyített konstrukciónak köszönhetően alkalmas hosszabb utakra is. A maximális kényelem érzését a hátizsák hátulján található hatékony, légáteresztő anyagból készült párnázás biztosítja. További előnyei a levegős, kipárnázott és állítható vállpántok. Jól jön az utazótáskára való erősítésre alkalmas pánt is. A hátizsák minőségi nejlonból és PVC-ből készült, ezért tisztítása és karbantartása egyszerű. Fekete színe a fehér logóval kiváló.

További tulajdonságok:
Belső térfogat:
24 l
Súly:
1,12 kg

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 18 cm
Szélesség 31 cm
Magasság 44 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 16 "

Szín

Szín Szürke
Kód:  GT035s3F
Termékszám:  601071

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20