Oldal frissítése

Regatta Paladen 35L V2 800

19 290 Ft

Regatta Paladen 35L V2 800

A kiváló minőségű Regatta túrahátizsák az olyan szabadtéri tevékenységekhez ideális, mint a túrázás, kirándulás és kempingezés. Megfelelő társ lesz a természetközeli expedíciókhoz, de mindennapi használatra is remek választás, és még sporttevékenységekhez is jól jöhet. Úgy tervezték, hogy maximális védelmet nyújtson laptopodnak az ütésektől, karcolásoktól és a különféle külső behatásoktól. Egy speciális párnázott rekesz kezeskedik a készülék biztonságos tárolásáról. Ezen Regatta outdoor hátizsák, amelyben a dizájnos fekete szín dominál, nemcsak az esztétikus megjelenésével, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és kiemelkedő kényelmével is felhívja magára a figyelmet. Az ideálisan kialakított hát és a kényelmes pántok garantálják, hogy jól ül majd a hátadon, és nagyon kényelmes viselet lesz.

Túrahátizsák Regatta Paladen 35L V2 800 ...
Túrahátizsák Regatta Paladen 35L V2 800 ...

A megbízható Regatta Paladen 35L V2 800 túrahátizsák legfontosabb jellemzői

  • Eme Regatta túrahátizsák biztosítja az összes felszerelés tárolását és szállítását
  • Vízálló felület a hátizsákban lévő tárgyak védelmére
  • A túrahátizsák előállítási anyaga poliészter
  • A hatékony rendszerezésben segítségedre lesz a célszerű laptopzseb, üvegtartó zseb, értékmegőrző zseb és hátsó zseb
  • Tömege 0,805 kg
  • Űrtartalma 35 l

Praktikus kivitelezés és minőségi szerkezet

Ezen Regatta túrazsák kiváló konstrukciójának és aprólékos kidolgozottságának köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege pusztán 0,805 kg, ami kisebb súlyt és maximális kényelmet biztosít a hordozás során. Továbbá olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon praktikus állítható hevederek, mellheveder és derékheveder. A vízálló réteget úgy tervezték, hogy megvédje a táska tartalmát a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól.

A megbízható Regatta túrahátizsák megbízható társad lesz a terepen

A kitűnő minőségű Regatta outdoor hátizsákkal az utazásaid biztosan kényelmesek lesznek. A hátizsákhoz tartozik egy karabiner a kulcsok vagy más apró tárgyak egyszerű és biztonságos rögzítéséhez, amelyeket mindig gyorsan elérhetővé szeretnél tenni. A minőségi anyagok garantálják a nagy tartósságot, előállítási anyaga poliészter. A túrazsák a maga bíztató 35 l űrtartalmával bőséges helyet biztosít felszerelésed számára. A zsebeknek és rekeszeknek köszönhetően könnyen áttekinthető a táska tartalma, ezesetben a hasznos laptopzseb, üvegtartó zseb, értékmegőrző zseb és hátsó zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyílik. A tartalom biztonságos lezárását kétutas cipzár garantálja. Ez az ízléses Regatta túrazsák nemcsak praktikus, hanem tartós társ is az utazásaidhoz.

Méretek:

54 × 32,5 × 20,5 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Városba
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb, Üvegtartó zseb, Értékmegőrző zseb, Hátsó zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Kétutas cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder
Tulajdonságok és felszereltség Vízálló kivitel, Kulcstartó karabiner

Design

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 54 cm
Szélesség 32,5 cm
Hosszúság/mélység 20,5 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 35 l

Tömeg

Tömeg 0,81 kg

Rendeltetés

Típus Uniszex
Kód:  SPTrgt1031
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5059404151998

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10