Oldal frissítése

Regatta Highton 65L 06N

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Regatta Highton 65L 06N

Az előnyös Regatta túrahátizsák kifejezetten túrázáshoz és szabadtéri tevékenységekhez alkalmas. Megfelelő társ lesz a természetközeli expedíciókhoz, de kiváló választás mindennapi használatra is, és még sportolásra is használhatod. Az előnyös Regatta outdoor hátizsák, amelyben a stílusos fekete, kék és szürke szín dominál, nem pusztán a vonzó kialakításával, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és rendkívüli kényelmével is kiemelkedő. Az ideálisan formált hátrész és a kényelmes pántok garantálják a tökéletes illeszkedést és a kényelmes viseletet.

Túrahátizsák Regatta Highton 65L 06N ...
Túrahátizsák Regatta Highton 65L 06N ...

A dizájnos Regatta Highton 65L 06N túrahátizsák fontosabb paraméterei

  • A kitűnő minőségű Regatta túrazsák az összes felszerelés biztonságos tárolását biztosítja
  • A légáteresztő hátfal biztosítja a légáramlást
  • Fényvisszaverő elemek a láthatóság javítására sötétben való utazáskor
  • Egy esővédő huzat is megtalálható a csomagban
  • Kulacs elhelyezésére szánt zseb
  • A túrahátizsák gyártási anyaga poliészter
  • A hatékony rendszerezésben segítségedre lesz a célszerű elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb és értékmegőrző zseb
  • Tömege: 1,565 kg
  • Űrtartalma 65 l

Tökéletes formatervezés és kivitelezés

A megbízható Regatta túrahátizsák minőségi kivitelezése és kifinomult kialakítása garantálja a kényelmes viseletet. Tömege 1,565 kg, ami hozzájárul a kisebb megterheléshez és a nagyobb viselési kényelemhez. Továbbá olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon praktikus állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, párnázott pántok és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. A hátizsák hátrésze szellőzőcsatornákkal rendelkezik, amelyek elősegítik a légáramlást és megakadályozzák a hát izzadását. A hátizsák kialakítása fényvisszaverő elemeket tartalmaz, hogy növelje a biztonságot a reggeli vagy esti utazások alkalmával. A csomag tartalmaz egy esővédőt a táska számára, így a váratlan eső sem jelenthet akadályt. A jó teljesítményhez nélkülözhetetlen a megfelelő folyadékfogyasztás. A túrahátizsák szerves része egy víztartály számára kialakított zseb.

A kiváló minőségű Regatta túrahátizsák megbízható partnered lesz a szabadban

A kiváló minőségű Regatta outdoor hátizsákkal az utazások határozottan kényelmesebbek lesznek. Van egy karabiner is a hátizsákban a kulcsok vagy más apró tárgyak biztonságos és gyors rögzítéséhez. A gondosan válogatott minőségi anyagok hozzájárulnak a hosszú élettartamhoz, a konkrét előállítási anyaga poliészter. A túrahátizsák a maga meggyőző 65 l űrtartalmával lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárolj mindent, amire szükséged van. Zsebek és rekeszek egyszerűsítik a táskán belüli szervezést, ezesetben a hasznos elülső zseb, oldalzsebek, üvegtartó zseb, felső zseb és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyitható. Dolgaid biztonságos tárolását cipzár és csat biztosítja. Ez a dizájnos Regatta túrahátizsák nemcsak praktikus, hanem tartós kiegészítő is az utazásaidhoz.

Méretek:

74 × 32 × 24 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Kék, Szürke
Motívum Motívum nélkül

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Design

Szín Fekete, Kék, Szürke
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter

Tömeg

Tömeg 1,57 kg

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz, Utazáshoz
Sporttevékenységek Outdoor, Túrázás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Oldalzsebek, Üvegtartó zseb, Felső zseb, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Cipzár, Csat
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Párnázott pántok, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Integrált hátizsák esővédő, Kulcstartó karabiner, Kulaccsal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 74 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 24 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 65 l

Rendeltetés

Típus Uniszex
Kód:  SPTrgt1027
Termékszám:  5057538951460

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20