Oldal frissítése

Regatta Brize II 20L 6B2

5 1 értékelés
8 490 Ft

Regatta Brize II 20L 6B2

Eme Regatta túrahátizsák kifejezetten az olyan szabadtéri élményekhez készült, mint a túrázás, trekking és kempingezés. Megfelelő kiegészítője lesz a szabadtéri kalandoknak, de mindennapi használatra is nagyszerű választás, és még sportoláshoz is használhatod. Az előnyös Regatta outdoor hátizsák, amelyben a mutatós fekete, kék és szürke szín dominál, nemcsak gyönyörű formatervezésével, hanem átlagon felüli minőségével és kényelmével is kitűnik. Az optimális hátrész kialakítása és a kényelmes pántok egyaránt hozzájárulnak a tökéletes illeszkedéshez és a kényelmes viselethez.

Túrahátizsák Regatta Brize II 20L 6B2 ...
Túrahátizsák Regatta Brize II 20L 6B2 ...

A kitűnő minőségű Regatta Brize II 20L 6B2 túrahátizsák legfontosabb paraméterei

  • Az elegáns Regatta túrahátizsák garantálja az összes felszerelésed biztonságos tárolását
  • Fényvisszaverő elemek a fokozott láthatóságért
  • A túrahátizsák gyártási anyaga poliészter
  • A hatékony rendszerezésben segítségedre lesz a célszerű elülső zseb, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb
  • Tömege 0,34 kg
  • Űrtartalma: 20 l

Tökéletes kivitelezés és design

Az elegáns Regatta túrahátizsák minőségi kivitelezésének és átgondolt tervezésének köszönhetően kellemes viseletet garantál. Tömege csupán 0,34 kg, így csökkenti a teljes terhelést és növeli a hordozási kényelmet. Továbbá olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül praktikus állítható hevederek, mellheveder és akasztó szíj. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel van ellátva, hogy a reggeli vagy esti utazás során gyenge fényviszonyok között növelje a láthatóságot.

Az előnyös Regatta túrazsák megbízható társad lesz a terepen

A hasznos Regatta outdoor hátizsákkal az utazásaid biztosan kényelmesek lesznek. A hátizsákban van egy karabiner is, ami lehetővé teszi, hogy könnyen és biztonságosan rögzíthesd a kulcsokat vagy más apró tárgyakat, amelyeket kéznél szeretnél tartani. A minőségi anyagok és a gondos kivitelezés hozzájárul a nagy tartóssághoz, a konkrét gyártási anyaga pedig poliészter. Eme túrahátizsák a maga meggyőző 20 l űrtartalmával elegendő helyet biztosít teljes felszerelésed számára. A zsebek és rekeszek lehetővé teszik a szisztematikus szervezést a táskában, ezesetben a hasznos elülső zseb, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyitható. A tartalom biztonságos tárolását cipzár garantálja. Ez a dizájnos Regatta túrahátizsák ideális választás azok számára, akik az esztétika és a praktikum kombinációját keresik.

Méretek:

50 × 26,5 × 16 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Városba, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Felső zseb, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Akasztó szíj
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Kulcstartó karabiner

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 50 cm
Szélesség 26,5 cm
Hosszúság/mélység 16 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 20 l

Tömeg

Tömeg 0,34 kg

Design

Szín Fekete, Kék, Szürke
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter
Kód:  SPTrgt1016
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5057538447246

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05