Oldal frissítése

Raido Numero Uno Red Mood Line S

Kiegészítők a termékhez

Raido Numero Uno Red Mood Line S

Szeretnéd az utazást is elegánssá tenni? A(z) Raido Numero Uno Red Mood Line S bőrönd egy igazi gyöngyszem, amely minden utazót lenyűgöz. Az „S”-es méret garantálja, hogy nagy valószínűséggel kézipoggyászként felvihesd magaddal a repülőgépre is. A(z) 36 l -es hely pont elegendő a legszükségesebb dolgokhoz. A kemény külső borítás ideális választás lenyűgöző tartóssága miatt. Még a repülőtéri rakodás során tapasztalható nem túl kíméletes bánásmód sem tehet benne kárt. Piros színe csak fokozza stílusos megjelenését. Bárhova is repülsz, a(z) Raido Numero Uno Red Mood Line S TSA záras bőrönd megbízható útitársad lesz, amely egy pillanat alatt elvarázsol egyedi kidolgozottságával és részletgazdag praktikumával.

A jól használható TSA zár elengedhetetlen a körültekintő utazók számára

A fokozott biztonság érdekében gyakorivá vált, hogy a repülőtér erre feljogosított személyzete gondosan átvizsgálhat bármilyen csomagot. A bőröndöket általában csak szkennelik, de az ellenőröknek esetleg a zárat is szükséges lehet kinyitniuk. A speciális TSA zár viszont egy univerzális kulccsal kinyitható. De nem kell félned, természetesen senki más nem férhet hozzá a dolgaidhoz. A(z) Raido Numero Uno Red Mood Line S TSA záras bőrönd könnyen lezárható egy három számjegyből álló kóddal és nyugodtan utazhatsz.

A(z) Raido Numero Uno Red Mood Line S bőrönd legfőbb jellemzői

  • A bőrönd négy görgővel is fel van szerelve, amelyekkel könnyebben kezelhetővé válik a bőrönd
  • A praktikus húzószerkezet kiküszöböli a bőröndcipelés okozta hátfájást
  • Textil elosztó teszi lehetővé a kozmetikumok elválasztását a ruháktól

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Tömeg

Tömeg 2,8 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 36 l

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 55 cm
Szélesség 39 cm
Hosszúság/mélység 23 cm

Méret

Táska mérete S

Felszerelés

Felszerelés Belső elválasztó
Kerékszám 4
Zárás TSA zár
Fogantyú Teleszkópos, Oldal, Felső

Anyag

Típus Keményfedeles

Méret

Táska mérete S
Kód:  SPTrdo004
Termékszám:  856301008029

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10