Oldal frissítése

R2 LUMEN ATH18A

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

R2 LUMEN ATH18A

Egyetlen kerékpártúrán sem hiányozhat a kerékpár sisak. Nagy örömmel ajánljuk neked ezt a kerékpáros sisakot a népszerű R2 gyártótól. MTB és országúti kerékpárosoknak készült sisak. A népszerű R2 kerékpáros sisak EN 1078 minősítést kapott. A kerékpáros sisak kiemelkedő szilárdságot biztosít a double in mold technológiának hála, amikor a sisak belső váza közvetlenül a polisztirol szerkezetre kerül. Hála a magas hőmérsékletnek és a nagy nyomásnak, a sisak erős lesz és strapabíró, amely nem nélkülözi a védelmet sem alul sem hátul. 24 szellőzőlyukkal látták el, hogy ne izzadjon annyira fejed. Az elengedhetetlen R2 kerékpáros sisak mérete M, ami 58 és 58 cm fejkörméret között remek választás.

A kitűnő R2 LUMEN ATH18A kerékpáros sisak legfontosabb jellemzői

  • A minőségi R2 biciklis sisak arra való, hogy nagyobb biztonságban légy, ha bringázol
  • Férfiak és nők számára egyaránt ideális
  • A kiváló MTB és országúti kerékpár sisak az egyik legfontosabb kiegészítő biciklizés közben
  • EN 1078 tanúsítványt kapott
  • Antiallergén belső béléssel büszkélkedhet
  • A hasznos R2 kerékpáros sisak becsatolása csatos öv segítségével történik
  • M méretű
  • Azért, hogy ne legyen kellemetlen az izzadás 24 szellőzőlyukat raktak rá
  • Manapság a forgatható kerék már alapfelszereltségnek számít
  • 58és58 cm fejkörméret között lehet használni

Szuper felszereltséggel örvendeztet meg

A praktikus R2 kerékpáros sisak kiváló kiegészítői élvezetesebbé teszik a túrázást. A szellőzőnyílásokat hálóval látták el, amely megakadályozza, hogy a rovarok berepüljenek a sisak alá. Manapság a forgatható kerék már alapfelszereltségnek számít, amellyel a méret pontosan a fejhez igazítható. A belső párnás bélés antibakteriális védelemmel rendelkezik.

A nagyszerű R2 kerékpáros sisak kiváló minőségét mindenki nagyra értékeli

A remekül kivitelezett sisak megvéd a fejet ért kellemetlen ütődésektől. A praktikus R2 kerékpáros sisak rögzítése csatos öv segítségével lehetséges. Ha erős a fény, jól jön a szuper eltávolítható napellenző, amely megadja a szemnek a szükséges védelmet.

Súly:

240 g

Kód:  SPTctl054nad
Termékszám:  SPTctl054nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10