Oldal frissítése

Quell, pult alatti

98 490 Ft

Quell, pult alatti


Szűrőberendezés egyedi technológiával és helytakarékos telepítéssel

A tiszta és kompakt kialakítású Quell pult alatti szűrőegység kényelmes megoldást jelent a vízszűréshez minimális helyigény mellett. Ez a kétfokozatú készülék két szűrő - a CarbonBlock és a Disruptor - kombinációját használja a közel tökéletes szűrés eléréséhez. Ennek köszönhetően minden nemkívánatos anyagot a vízből eltávolít, mint pl. baktériumok, paraziták, vírusok, mikroorganizmusok, nehézfémek, klór, gyógyszermaradványok, mikroműanyagok és sok más. Emellett semlegesíti a szagokat és javítja a víz ízét. Ugyanakkor megőrzi a vízben lévő összes fontos ásványi anyagot. Tartalmaz egy krómozott csaptelepet is, amely tökéletesen illeszkedik bármelyik konyhába. Értékelni fogod, hogy a csomag mindent tartalmaz, ami a zökkenőmentes telepítéshez szükséges.

Egyedülálló szűrési technológia

A Quell kétlépcsős, átfolyós, pult alatti szűrőegység a Disruptor technológiát alkalmazza, amelyet eredetileg a NASA számára fejlesztettek ki, és amely az egyik leginnovatívabb vízszűrő a mai piacon. A szűrő kristályos szerkezetű nanoalumíniumszálakon alapul, amelyek pozitív elektromos töltést generálnak, amikor a víz átfolyik rajtuk. A legtöbb szennyeződés negatív elektromos töltéssel rendelkezik, ezért a nanoalumíniumszálak vonzzák őket, és 99,9%-ban inaktiválódnak. Ezt a folyamatot nevezzük elektroadszorpciónak. A Disruptor szűrési képességét egy porított aktív szénréteggel fokozza, amely eltávolítja a szagokat és egyéb ízeket a vízből. Egy további antimikrobiális fertőtlenítő ezüstréteg megakadályozza a baktériumok elszaporodását a szűrőben, és egyenletes vízminőséget biztosít a szűrő teljes élettartama alatt. A Disruptor szűrő lényegesen több szennyeződést szűr ki, mint az üreges szálas, aktívszenes vagy UV-szűrők.

Nem igényel nagy nyomást, elektromosságot vagy vegyszereket

Ennek a Disruptor technológiával ellátott Quell szűrőegységnek a működéséhez a nagy áramlási sebesség és a nagy szennyeződéstartó kapacitás miatt nincs szükség elektromos áramra. Ez kiküszöböli a karbantartási gondokat és minimalizálja a szűrőberendezés helyigényét. Az optimális víznyomásnak 100-400 kPa között kell lennie. A rendszer csak 4-38 °C hőmérsékletű vizet képes szűrni, ezért melegvíz-szűrésre nem alkalmas.

A Quell pult alatti szűrőegység legfontosabb jellemzői

  • két szűrő kombinációját - CarbonBlock és Disruptor - használja
  • Javítja a víz ízét és eltávolítja belőle a szagokat
  • Hatékonyan eltávolítja a klór, nehézfémek (ólom, vasat, réz), mikroműanyagok, és baktériumok, E.coli, paraziták, gombák, mikroorganizmusok, vírusok, endotoxinok és gyógyszermaradványok 99,9%-át
  • A szükséges ásványi anyagokat nem távolítja el a vízből
  • Áramlási sebesség 2,5 liter percenként
  • Szűrőbetét kapacitása 3 000 liter (a bemeneti víz minősége befolyásolhatja a kapacitást)
  • Szűrőbetét élettartama 6 hónap
  • A vízszűrési folyamat nem igényel nagy nyomást, elektromosságot vagy vegyszereket
  • A szűrési folyamat során semmit nem adnak hozzá a vízhez
  • Szűrőrész elhelyezése a mosogató alatt
  • A csomag tartalmazza a teljes szerelési tartozékokat, beleértve a háromutas szelepet is
  • A csomag tartalmaz egy króm csaptelepet
  • Egyszerű és gyors szűrőbetétcsere
  • PP üledék, CarbonBlock és Disruptor szűrőbetétek kombinációja
  • 100%-ban újrahasznosítható (szűrők nélkül)
  • Méretek: 32 × 21 cm

Paraméterek

Teljesítmény

Teljesítmény 2,5 l/m
Élettartam 3 000 l

Ilyen bázisú:

Ilyen bázisú: Elektrosztatikus abszorpció
Kód:  QUEvfl80
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588005583480

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15