Oldal frissítése

Quell NOMAD - fehér

3,0 2 értékelés
11 990 Ft

Quell NOMAD - fehér


Quell NOMAD - praktikus palack kerékpározáshoz, túrázáshoz, kempingezéshez és utazáshoz

A Quell NOMAD vízszűrő palack kompakt, könnyű és mindig kéznél van. Használhatod a munkahelyeden, a családi kiránduláson vagy egy hosszabb túrán, de a gyerekek is magukkal vihetik az iskolába. A palack a kempingezést is megkönnyíti, illetve kerékpározáshoz is alkalmas. Ha keményen sportolsz, értékelni fogod, hogy a vízben ásványi anyagokat hagy. A Quell NOMAD palackokkal nem kell várnod semmire, mert közvetlenül ivás közben szűr, ahogyan iszol. Amellett, hogy tiszta vizet ihatsz, a környezetet is segíted azzal, hogy nem termelsz felesleges hulladékot a palackozott vízből származó műanyag palackok formájában - egy szűrő = akár 150 műanyag palack.

A lehető legtisztább ivóvízforrást biztosítja számodra

Bárhol is tartózkodsz, a Quell NOMAD vízszűrő palackkal mindig tiszta és egészséges vízhez férhetsz hozzá. Ez különösen igaz azokon a helyeken, ahol nincs elérhető és bizonyított ivóvízforrás. A Quell NOMAD vízszűrő palack az egyedülálló Disruptor szűrési technológiával 99,9%-ban kiszűri a vízből a nemkívánt anyagokat és szennyeződéseket. Ezenkívül eltávolítja a szagokat és a nemkívánatos ízeket a vízből. A hagyományos vízszűrőkhöz képest a Disruptor az aktív szén mellett ezüstöt is használ, és különösen az elektroadszorpció elvét alkalmazza. A szűréssel elért víz minősége biztonságos lesz, és jobb ízt élvezhetsz. Ha olyan ízletes vizet szeretnél inni, amely valóban mentes a nemkívánt szennyeződésektől, akkor a Quell NOMAD biztosan a legjobb választás.

Egyedülálló szűrési technológia

A Quell NOMAD vízszűrő palack a Disruptor technológiát használja, amelyet eredetileg a NASA számára fejlesztettek ki, és amely ma az egyik leginnovatívabb vízszűrő a piacon. A szűrő kristályos szerkezetű nanoalumíniumszálakon alapul, amelyek pozitív elektromos töltést generálnak, amikor a víz átfolyik rajtuk. A legtöbb szennyeződés negatív elektromos töltéssel rendelkezik, ezért a nanoalumíniumszálak vonzzák őket, és 99,9%-ban inaktiválódnak. Ezt a folyamatot nevezzük elektroadszorpciónak. A Disruptor szűrési képességét egy porított aktív szénréteggel fokozza, amely eltávolítja a szagokat és egyéb ízeket a vízből. Egy további antimikrobiális fertőtlenítő ezüstréteg megakadályozza a baktériumok elszaporodását a szűrőben, és egyenletes vízminőséget biztosít a szűrő teljes élettartama alatt. A Disruptor szűrő lényegesen több szennyeződést szűr ki, mint az üreges szálas, aktívszenes vagy UV-szűrők.



A Quell NOMAD vízszűrő palack legfontosabb jellemzői, fehér

  • Egyedi Disruptor szűrési technológia a NASA számára kifejlesztve
  • Javítja a víz ízét és eltávolítja belőle a szagokat
  • Hatékonyan eltávolítja a klórt, a nehézfémeket (ólom, vas, réz) és a mikroműanyagokat
  • Kiszűri a baktériumok, E. coli, paraziták, gombák, mikroorganizmusok, vírusok, endotoxinok és gyógyszermaradványok 99,9%-át
  • A szükséges ásványi anyagokat nem távolítja el a vízből
  • Palack térfogata 700 ml
  • Szűrőpatron kapacitása: 300 újratöltés / 2 hónap (a bemeneti víz tisztaságától függően)
  • BPA (biszfenol A) mentes, élelmiszeripari minőségű anyagból készült
  • 38 °C-ig szűri a vizet
  • Mosogatógépben mosható (kivéve a szűrőbetétet)
  • Kompakt, könnyű és ergonomikus formájú
  • Ivócső kiömlés elleni védelemmel
  • Cserélhető szűrőbetét
  • A Quell NOMAD a legtöbb kerékpáros palacktartóhoz illeszkedik
  • 100%-ban újrahasznosítható (kivéve a szűrőbetétet)
  • Az üveg védőkupakja pohárként is szolgál
  • Tömeg: 135 g (szűrővel együtt)
  • Palack mérete: 23 × 7,5 × 7,5 cm

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 0,7 l

Sporttevékenységek

Sporttevékenységek Túrázás, Kerékpározás, Fitness
Itató típusa Zárható szelep

Tulajdonságok

Tulajdonságok BPA-mentes, Mosogatógépben mosható
Palack része Fedett szívóka, Itató, Filter

Anyag

Anyag Műanyag

Méretek

Átmérő 7,5 cm
Magasság 23 cm

Szín

Szín Fehér

Típus

Típus Szűrős palack

Teljesítmény

Élettartam 210 l
Kód:  QUEfll59
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8588005583459

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10