Oldal frissítése

Puma hangmagasság rövidujjú póló piros XL

Kiegészítők a termékhez

Puma hangmagasság rövidujjú póló piros XL

Puma Férfi Training Jersey garantálja a minőséget és mindenekelőtt jó érzés a képzésből. Annak érdekében, hogy a szervezet csúcsteljesítményt nyújtanak, fontos, hogy az optimális feltételeket. Funkcionális póló Puma hangmagasság ad maximális kényelmet és a minőséget. Köszönhetően egyedülálló anyagok és az alkalmazott technológiák segítenek a szervezet vattával, amely segít, hogy jobban teljesítenek.

legfontosabb jellemzői

  • XL-es méretben
  • kényelmes anyagból
  • Gyorsan száradó
  • A stílusos fodrász
  • technológia HeiQ

Az ideális társ a mindennapi edzés

Első pillantásra, akkor elfoglalja, bár egyszerű és nagyon modern fit-nyak betűk V, ami csökkenti a nyomást a nyakán. O správnou teplotu těla a její udržování se stará unikátní technologie HeiQ. Természetesen van kiváló szellőzés. Ott van még a cég logóját, amely megtalálható az első és ujjak. T-shirt jön vonzó szín, a piros és fehér színben.

Kód:  SPT10374
Termékszám:  4055261399765
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05