Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

PUKY Wutsch zöld

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

PUKY Wutsch zöld

A PUKY Wutsch futóbiciklijét minden gyerek imádni fogja. Elsősorban 1,5 éves csöppségeknek ajánlott, akik már tudnak járni és megtartani az egyensúlyukat. A játék segítségével fejleszthetjük a kicsik különféle készségeit, amik később biciklizéshez, lovagláshoz, ugráláshoz és vezetéshez is jól jönnek majd. A négykerekű integrált, felfüggesztett első tengelye biztosítja az egyensúlyt és a koordinációt, lehetővé téve, hogy a gyerekek szabadon tudják mozgatni a lábaikat. Míg a tökéletes stabilitást a játék négy kereke biztosítja, a különleges kormányrúd garantálja a kényelmes használatot. A PUKY Wutsch használata nem csak szórakozást jelent a kicsiknek, de a motoros, valamint a koordinációs készségeiket is fejleszti.

A zöld színű PUKY Wutsch legfontosabb tulajdonságai

  • Játék kerékpár gyermekeknek
  • Elsősorban másfél évesnél idősebb gyerekeknek tervezték
  • A PUKY Wutsch fejleszti a gyermekek egyensúlyérzékét
  • Megtanulják, hogyan kell fel- és leszállni valamiről
  • Integrált, felfüggesztett első tengely
  • Maximális stabilitással rendelkezik
  • Biztonsági elemek a kormányon
  • Kiváló minőségű gumi kerekekkel büszkélkedhet
  • Különleges bevonattal ellátva
  • Ergonomikusan kialakított nyereggel
  • Szín: zöld

Stabil, biztonságos és kényelmes

A PUKY Wutsch egy páratlan minőségű termék, amely ráadásul kifejezetten stabil felépítéssel büszkélkedhet. Nem beszélve a kényelmes kialakításról, az ergonomikus ülésről, valamint a komfortos kormánykarról. A páratlan gumikerekeknek köszönhetően a játék bicikli ráadásul kimondottan csendes is. A további biztonságról pedig az ütésálló felépítés gondoskodik. A PUKY Wutsch a szórakozás mellett a kicsik számos fontos képességét is fejleszti.

Méretek:
58 × 28 cm

Súly:
2,8 kg

Terhelhetőség:
20 kg


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól

Szín

Szín Zöld

Tömeg

Tömeg 2,8 kg

Kapacitás

Kapacitás 20 kg

Jellemzők és felszereltség

Váz anyaga Acél

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól 3 hónapos kortól
Kód:  SPT4362
Termékszám:  4015731030284

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15