Oldal frissítése

Prohands Pro - Kézerősítő fekete

4,4 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 8 290 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 8 090 Ft/db

Prohands Pro - Kézerősítő fekete

Szükséged van rá, hogy megerősíts a markolatodat és a csuklódat a sport miatt, amit a szabadidődben csinálsz? Vagy csak a véredet szeretnéd felpezsdíteni a munkahelyeden eltöltött végtelen nap után? Mindkét feladatban könnyen segítségedre lesz a Prohands társaság segédeszköze.

A GRIPMASTER Pro gondoskodik a tenyér és az alkar területén elhelyezkedő izmok fejlesztéséről. Elég naponta egy pár gyakorlatsorozat, és a markolatod olyan lesz, mint a vas. Az erősítő nagyon jó minőségű és kellemes érintésű anyagból készült. Nagy előnye a konkurens termékekkel szemben, hogy az ujjaidat egyenként vagy egyszerre is erősítheted. Gyakorlás során ez a segédeszköz 4,1 kg ellenállást fejt ki ujjadra.

Szín:
fekete

Tenzió:
4,1 kg

Kód:  SPT6724
Termékszám:  758895150026

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10