Oldal frissítése

Prana Salute ECO Cobalt Jógaszőnyeg

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Prana Salute ECO Cobalt Jógaszőnyeg

Szeretnéd új szintre emelni a jógatudásodat? Akkor a Prana Salute ECO Cobalt (kobalt kék) jógaszőnyeg a megfelelő választás! A Prana Salute ECO matrac vékony, de puha, hogy megvédje a csontokat jóga- és pilates gyakorlatok közben. Texturált felülete tökéletes tapadást biztosít minden típusú padlón és megakadályozza a kéz és a láb csúszkálását. Használatával nincs szükség törülközőre, könnyű karbantartani és tisztítani. Színtartó anyaga ellenáll a napsugárzásnak, így a szőnyeg megtartja formáját, és teljesen elmerülhetsz a meditációban akár a friss levegőn is.

A Prana Salute ECO jóga matrac főbb jellemzői

  • Környezetbarát
  • Kiváló tapadást biztosít
  • 100% -os TPE anyagból készült
  • Ellenáll az UV sugárzásnak és a baktériumoknak
  • Vékony, de puha
  • Színváltozat: Cobalt (kobalt kék)

Kéz a kézben a természettel

Ahogy a neve is sugallja, a Prana Salute ECO Cobalt Jógaszőnyeg  kíméli a környezetet, az anyagának köszönhetően. A TPE anyag természetes és egészségtudatos. Orvosi segédeszközök és berendezések gyártására is felhasználható. A zárt sejtes szerkezetének köszönhetően a Prana Salute ECO Cobalt Jógaszőnyeg nem nem táptalaja a baktériumoknak. Egyszerűen öblítsük le és szárítsuk meg jóga vagy pilates edzés után.

Méretek:
183 × 63,5 × 0,5 cm

Tömeg:
1,8 kg

 

Paraméterek

Méretek

Hossz 183 cm
Szélesség 63,5 cm
Vastagság 0,4 cm

Anyag

Anyag TPE

Szín

Szín Kék

Tulajdonságok

Típus Jógamatrac
Kód:  SPTpr010
Termékszám:  889760086581

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10