Oldal frissítése

Power Plate MINI+

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Power Plate MINI+

A Power Plate MINI+ masszázskészülék ideális eszköz a relaxáló és regeneráló masszázshoz. Kompakt feldolgozásának hála könnyen hordozható, így magaddal viheted edzésre, versenyekre vagy utazáskor is. A Power Plate MINI+ masszázskészülék ellazítja a feszes és merev izmokat, felgyorsítja az izmok bemelegedését illetve a mozgás utáni regenerálódást és támogatja a vérkeringést is. Ugyanakkor fejleszti a mozgástartományt és csökkenti az izomfájdalmat is. A masszázskészülék két fejjel rendelkezik, amelyeket igény szerint használhatsz. A Power Plate MINI+ készülék négy sebességszintet kínál percenkénti 1800-4300 rezgéssel. A prémium minőségű lítium akkumulátornak tudható be, hogy a készülék egyetlen töltéssel akár 5 órán át is üzemképes. A masszázskészülék 10 perces működés után automatikusan kikapcsol, így megbízhatóan előzi meg az izmok károsodását. A Power Plate MINI+ masszázskészülék praktikus szállítótokban érkezik.

A Power Plate MINI+ masszázskészülék legfontosabb jellemzői

  • Relaxáló és regeneráló masszázst biztosít
  • A Power Plate MINI+ kitűnik kompakt méreteivel
  • Ellazítja a feszes és merev izmokat, felgyorsítja a bemelegítést és az edzés utáni regenerálódást
  • A Power Plate MINI+ masszázskészülék javítja a mozgástartományt és csökkenti az izomfájdalmat
  • 1800-4300 rezgést generál percenként
  • Automatikusan kikapcsol 10 perc működés után
  • Power Plate MINI+ masszázskészülék 4 sebességfokozattal
  • A lítium akkumulátor egyetlen töltéssel akár 5 órán keresztül is működőképes marad
  • Power Plate MINI+ masszázskészülék 2 fejjel
  • A csomag tartalmaz egy praktikus tokot
  • Szín: fekete

A kiváló minőségű akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít

A Power Plate MINI+ kiváló minőségű lítium-ion akkumulátorral készült az egyetlen töltés után is hosszú, 5 órás akkumulátor élettartam érdekében. A masszázskészülék első pillantásra lenyűgöz precíz feldolgozásával és stílusos fekete színű megjelenésével. A Power Plate MINI+ masszázskészülék kezelése kényelmes, elérhető a praktikus szállítótáska is.

A Power Plate MINI+ állítható sebességgel rendelkezik

Az 1800-4300 percenkénti fordulatszám tartományban állítható 4 sebességgel a Power Plate MINI+ készülékét az egyéni igényeid szerint szabályozhatod. A Power Plate MINI+ masszázskészülék megbízhatóan lazítja el az izmokat és gyorsítja fel a a regenerálódást, összességében fejleszti a mozgástartományt és csökkenti az izomfájdalmat.

Power Plate masszázskészülék minőségi masszázsfejekkel

A Power Plate MINI+ masszázskészülék két fejjel rendelkezik, amelyeket könnyedén váltogathatsz az igényeid szerint. Mivel 10 perc működés után automatikusan kikapcsol, a masszázskészülék használata maximálisan biztonságos, nem áll fenn az izmok sérülésének veszélye. A Power Plate MINI+ masszázskészülék komfortos és stabil fogását praktikus ergonomikus markolat biztosítja.


Paraméterek

Típus

Típus Masszázspisztoly

Tápellátás

Tápellátás módja USB kábelen keresztül

Funkciók

Fejek száma 2
Sebességek száma 4

Tulajdonságok

Üzemidő 5 óra
Tömeg 435 g

Akkumulátor és töltés

Akkumulátor-kapacitás 2 400 mAh
Töltési idő 3,5 óra
Kód:  SPTper0005
Termékszám:  62PG-900-09

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20