Oldal frissítése

Power Plate DualShere piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Power Plate DualShere piros

A DualSphere egy kiváló minőségű masszázshenger a Power Plate márkától, amely világvezető az egész testet ellazító vibrációs technológiában. Segítségével tökéletesen lazíthatod el a feszes és fájó izmokat, ennek hála a henger serkenti a vérkeringést és felgyorsítja az izmok regenerálódását is. A Power Plate DualSphere masszázshenger igazán hatékony a koncentrált masszírozásban. Egyedülálló formájával és formatervezésével lehetővé teszi a kényelmes használatot még az olyan nehezen hozzáférhető területeken is, mint a nyaki gerinc és a hát. A Power Plate termékeket már régóta alkalmazzák a profi sportolók illetve minden fizikai teljesítményű és korosztályú felhasználó. A modern technológiák és a minőségi anyagok tökéletes kombinációjával a Power Plate igazi fitnesz forradalmat indított el.

A Power Plate DualSphere masszázshenger legfőbb jellemzői

  • 4 állítható vibrációs üzemmód
  • A Power Plate DualSphere masszázshenger töltése USB-n keresztül történik
  • Hosszú, akár 3 órás akkumulátor üzemidő
  • A Power Plate DualSphere ideális a hatékony koncentrált masszázshoz
  • Egyedülálló forma és kialakítás a nyaki gerinc és a hát körüli, nehezen elérhető helyeken is kényelmes használatért
  • Piros színű
  • A Power Plate DualSphere masszázshenger támogatja a vérkeringést és felgyorsítja az izmok regenerálódását

Power Plate DualSphere masszázshenger állítható módokkal

A Power Plate DualSphere masszázshenger összesen 4 állítható vibrációs módot kínál, amelynek hála pontosan az igényeid szerint állíthatod be a rezgés sebességét. A Power Plate DualSphere masszázshenger töltése USB kábellel történik, körülbelül 3 órás üzemidővel bír. A Power Plate DualSphere masszázshenger egyedülálló formájával és formatervezésével lehetővé teszi a kényelmes használatot még az olyan nehezen hozzáférhető területeken is, mint a nyaki gerinc és a hát.


Paraméterek

Henger tulajdonságai

Szín Piros
Hossz 18 cm
Átmérő 9 cm
Típus Vibrálós
Kód:  SPTper0002
Termékszám:  62PG-900-02

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10