Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Polar Vantage V narancssárga

4,7 36 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Polar Vantage V narancssárga

Polar Vantage V - okosóra beépített GPS-szel és továbbfejlesztett pulzusmérővel

Ha a legpontosabb információkra vágysz a tevékenységeiddel és az edzéseiddel kapcsolatban, akkor a Polar Vantage V okosóra jó szolgálatot fog tenni a számodra. A beépített GPS, pulzusmérő és mobilalkalmazás segítségével mindig részletes információt kaphatsz a napjaidról. Az éjszaka folyamán nyomon követheted az alvásodhosszátésminőségét.APolarVantage V okosóra megfelelő akkumulátor-kapacitással rendelkezik, így akár 40 óráig is bírja kemény edzés és az összes funkció használata mellett. A szükséges információk a tiszta érintőképernyőn jelennek meg, amelyet Gorilla Glass laminált üveg vesz körbe.  

A Polar Vantage V okosóra legfontosabb jellemzői

  • Folyamatos pulzusmérés
  • Akár 130 különféle sport és tevékenység közül választhatsz
  • A futási teljesítmény pontos mérése további érzékelők nélkül
  • Részletes statisztikák az alkalmazásban
  • Funkció az optimális edzés beállításához
  • Letisztult és vonzó formatervezés, narancssárga színben
  • Átlátható érintőképernyő Gorilla Glass laminált üveggel
  • Csatlakozás a Bluetooth vezeték nélküli technológiához
  • Akár 40 órára elegendő kapacitás edzés üzemmódban
  • Beépített GPS és GLONASS
  • Vízállóság 30 m-ig
  • Kompatibilis mind az Android, mind az iOS rendszerrel

Pontos pulzusmérés

A Polar Vantage V okosóra a pulzusmérés érdekében különféle módszereket és technológiákat kombinál, így biztosan megtalálod azt, amelyik a legjobban mérést nyújt a kedvenc sportod során.

A futási teljesítmény részletes nyomon követése

Mérd futási teljesítménnyel mindössze egy csuklóérzékelővel, és kapj részletes és pontos információt anélkül, hogy talp- vagy egyéb további érzékelőre lenne szükséged.

Eddz helyesen

Az első osztályú sportolóknak nem csak a sportban, de a megfelelő pihenésben is nagyszerűen kell teljesíteniük. Épp ez az, amelyben a Polar Vantage V okosóra segíteni fog: megtalálni a megfelelő egyensúlyt az edzés és a pihenés között. 

Training Load Pro

Ennek a funkciónak köszönhetően pontosan tudni fogod, hogy a különféle edzések hogyan terhelik meg a tested.

Az alkalmazás gyakorlati használata

A Polar Vantage V okosórával hozzáférést kapsz a teljes Polar ökoszisztémához, ahol minden egy helyen van. Itt megtalálhatod az összes edzéssel kapcsolatos adatot, amelyek automatikusan szinkronizálhatók más szolgáltatásokkal, mint például az Étrend-del és a TrainingPeaks-szel.

Szerezz tökéletes áttekintést

A Polar Flow-ban részletes áttekintést kapsz a tevékenységeidről, a fejlődésed jelentéseiről, vagy megtervezheted az edzéseidet és számos elemzőeszköz közül válogathatsz. A Polar óra és alkalmazás segítségével azonnal a rendelkezésedre áll minden információ.

Ingyenes szolgáltatás az edzőknek

A Polar Flow for Coach szolgáltatás egy remek ingyenes funkció, amely lehetővé teszi, hogy az edződdel is megoszd az adataidat.

A Polar Vantage V okosóra főbb legfontosabb jellemzői

Polar Vantage V

Pulzusmérés a csuklón

A Polar Vantage V okosóra a lehető legpontosabb eredmény érdekében különféle technológiákat ötvöz. Így kiválaszthatod, hogy melyik pulzusmérés felel meg legjobban a számodra.

Polar Vantage V

Eddz és pihenj helyesen

Az álomcélod elérése érdekében nem csak edzened, de pihenned is kell. A Polar Vantage V segítségével mindig megtalálod a megfelelő egyensúlyt az edzés és a pihenés között.  

Polar Vantage V

Recovery Pro

A csúcsteljesítmény elérése érdekében rendkívül a megfelelő regeneráció. A Polar Vantage V ebben is segít, ugyanis megmutatja, pontosan hogyan reagál a tested az edzésre, és mikor áll készen a következőre.

Polar Vantage V

Futási teljesítmény

Praktikus eszköz bármely sportoló számára, aki részletes információt szeretne kapni a teljesítményéről. A Polar Vantage V-vel többé nem lesz szükséges további eszközre a futásod nyomon követéséhez.

Polar Vantage V

Sportprofilok

A legpontosabb adatok érdekében a Polar Vantage V okosóra akár 130 különféle sportprofilt támogat. A kedvenceidet bármikor hozzáadhatod az alkalmazáshoz.

Polar Vantage V

Úszók számára is alkalmas 

A Polar Vantage V okosórával az úszómedencében is részletes információkat kaphatsz. A továbbfejlesztett pulzusmérésnek és automatikus távolság-, sebesség-, gyorsaság- és stílusfelismerésnek köszönhetően mindent megtudhatsz a teljesítményedről.

Polar Vantage V

Telefonos értesítések

Maradj kapcsolatban a mobiltelefonoddal és fogadd az értesítéseket a bejövő hívásokról, üzenetekről és a különféle alkalmazások jelzéseiről. A Polar Vantage V-nek köszönhetően mindig képben leszel.

Polar Vantage V

Sleep Plus Stages

A Polar Vantage V okosóra nyomon követi az alvásciklusodat és meghatározza, hogy pontosan milyen hosszan és mennyire jól alszol éjszakánként.

A SMART COACHING további funkciói

Polar Vantage V

Running Index

Minden egyes futás után megkapod a VO2max becsült értékét. Ha hosszú időn keresztül megfigyeled ezt az értéket, látni fogod a fejlődésedet.

Polar Vantage V

Speciális futó program

Eddz úgy, ahogyan a legmegfelelőbb a számodra! Állítsd be a célodat vagy a dátumot, amikorra el szeretnéd érni a célod. A Polar Vantage V végigkísér az edzéseken és beállítja a megfelelő intenzitást.

Polar Vantage V

Intelligens kalóriák

Add meg a magasságod, a súlyod, az életkorod, a nemed és számold ki az egyéni maximális pulzusszámodat. Ezen információ tudatában a Polar Vantage V pontosan meg tudja határozni, hogy hány kalóriát égettél el.

Polar Vantage V

Edzés utáni visszajelzés

Épp befejezted az edzést, amelybe mindent beleadtál? A Polar Vantage V okosóra pontos motivációs visszajelzést nyújt az edzésed előnyeiről.

Polar Vantage V

Pulzusmérés

A Polar Vantage V okosóra folyamatosan nyomon követi a pulzusodat a nap folyamán. Ezáltal tökéletesen átfogó képet kaphatsz a tevékenységeidről és az elégetett kalóriák számáról.


Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Kijelző

Számlap alakja Kerek
Kijelző mérete 1,2 "
Kijelző típusa IPS
Üveg Gorilla Glass

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 46 mm
Tok anyaga Rozsdamentes acél
Tok színe Fehér
Standard ellenállás MIL-STD 810G
Tömeg 66 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, ANT+, GPS
Szenzorok és hardver Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség

Funkciók

Sporttevékenységek Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Síelés, Outdoor, Úszás, Tenisz, Triatlon, Túrázás, Evezés
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés , Mozgás emlékeztető
Smart funkciók Navigáció, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar
Felület nyelve Cseh, Angol, Német

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 170 óra (7,08 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 40 óra (1,67 nap)
Kód:  SPTpolvan04
Termékszám:  725882047645
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15