Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Polar M430 Black

4,8 47 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Polar M430 Black

A kivételes Polar M430 sport karóra egy speciális, beépített szívritmusmérő szenzorral, GPS navigációval, valamint személyre szabható edzéstervvel rendelkezik. Ennek a teljesen vízálló karórának a szilikon pántja a segítségével kényelmesen a kezére rögzítheti azt. Alkalmas férfi és női viseletre egyaránt.

Ezen óra igazán hatékonnyá képes tenni az edzését az okos funkcióinak köszönhetően, mint például a futóprogram, futóindex, az edzésmód (hogyan hat az edzés a testére) és a „Sleep Plus”, ami figyeli 24 órában a hét minden napján figyeli a tevékenységeit, és egy új, korszerű alváselemzést is végez. Életében először végezhet egy fitness tesztet egy optikai szenzoros, csuklóra szerelhető szívritmusmérővel mellkasi szíj használata nélkül. Az óra nagy kontrasztú kijelzőnék köszönhetően mindenféle időjárás esetén egyszerűen használható a készülék.

Legfontosabb jellemzők

  • Könnyű, kompakt, sportos kialakítás
  • A „Sleep Plus” - napi tevékenységek figyelése, és fejlett alváselemzés
  • Fitness teszt az optikai szívritmus érzékelővel (6 LED-es) mellkasi szíj használata nélkül
  • Beépített és továbbfejlesztett GPS vevő
  • Az óra alkalmas úszáshoz is - WR30
  • Mobiltelefon kapcsolódás Bluetooth Smart szabvánnyal
  • Egy speciális USB kábellel a töltéshez és az adatátvitelhez
  • Számos fejlett funkcióval a valóban hatékony edzés érdekében

Egy nagyon okos óra

Az M430 GPS vevője jobb, mint az elődjeié. Ez egy SiRFstarIV GPS vevő. A GPS teljes üzemmódban nagy pontossággal nyolc órán át, míg készenléti üzemmódban akár 30 órán keresztül is működhet. Az óra is rezgéssel van ellátva a  jobb figyelmeztetések és stopper érdekében,  edzéstől függetlenül. Ha mellkasi övet szeretne használni, a készülék a H6, H7 és H10 övekkel kompatibilis. Továbbá a futóóra a Polar Balance intelligens személyi szoftverhez is csatlakoztatható.

Tökéletes áttekintés

A Polar M430 képes futás közben adatok továbbítására és azok edzésre való felhasználására. Párosítható a Polar Flow-val, ez a kombináció egy megbízható futópaddá alakul, ami személyes visszajelzést, alkalmazkodó edzéstervet, valamint fontos utasításokat ad az atlétáknak az edzéseik különböző szintjei során. Ezen felül Ön egy Online Polar Running Programmal fog rendelkezni, ami elemzi a korábbi szabadtéri tevékenységeit, mérlegeli az aktuálisak intenzitását, kiszámolja a tervezett futásának időbeosztását, valamint másodpercek alatt összeállít egy személyes edzéstervet.

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS
Kompatibilis operációs rendszer verziója Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0

Kijelző

Számlap alakja Szögletes
Kijelző mérete 1,4 "
Üveg Műanyag

Kivitel és tartósság

Óratok mérete 43 mm
Tok anyaga Műanyag
Tok színe Ezüst
Vezérlés módja Kombinált
Tömeg 56 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS
Szenzorok és hardver Rezgés, Gyorsulásmérő

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Outdoor, Úszás, Triatlon
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség, Pulzus zónák, Intervallum edzés, Tempó, Virtuális tréner
Egészségügyi funkció Alvásfigyelés
Smart funkciók Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper
Hely és útvonal követése GPS használat

Software

Óra operációs rendszere Saját gyártói operációs rendszer
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Német, Magyar, Francia
Felület nyelve Cseh, Angol, Német, Francia

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 120 óra (5 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 8 óra (0,33 nap)
Kód:  SPTPOL01
Termékszám:  725882041261
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05