Oldal frissítése

Polar M400 HR Pink

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Polar M400 HR Pink

Polar M400 HR tökéletes társ minden lelkes futók ill. akik vezetnek az aktív életet, és tölt sok időt képzés a szabadban. Használja ezeket a sport órák lesznek pontos adatok sem a teljesítményt, hogy Ön képes tartani nyomja a korlátokat. Beépített GPS modul figyeli, mint az aktuális sebesség, távolság és magasság - a készülék, így megtekintheti azonnali magasságot vagy Emelkedés méterben. 

A kombinált GPS funkció Ugrás az elejére, akkor átirányítja a kiindulópontja a lehető legrövidebb úton, így m szemét kipróbálni új utakat félelem nélkül eltévedt. M400 is nyomon követi a személyes feljegyzések és jelezze, ha létrehoz egy újat. Értékelje a funkció Futóindex, amely alapján a pulzusszám és a sebesség lehetővé teszi a fejlesztés a teljesítmény. A pulzusszám mellkasi szíj érzékeit, amely része a csomagnak.

legfontosabb jellemzői

  • Hála pontos tájékoztatást a tevékenység segít optimalizálni az edzés
  • A nyomon követési tevékenységek a nap 24 órájában, a hét 7 napján
  • GPS modul biztosítja a működés során soha nem fog eltévedni
  • Gyakorlati alkalmazás Polar Flow kiszámítja minden statisztikát
  • Vízálló
  • A csomag tartalmaz egy mellkasi öv H7

Inspiráló nézni a teljesítmény

A piacvezető know-how ad Polar M400 rengeteg módon lehet mérni a napi tevékenységet. Amellett, hogy a számlálás lépéseket, és az elégetett kalóriákat a példát. értesíti, amennyiben meghaladja a tervezett cél így például egy sor szívritmus futás közben.

Csatlakoztassa az M400 az alkalmazás Polar Flow, amely segít kezelni az összes adatot a PC vagy okostelefon (Android és iOS), és akkor is megoszthatja pályák és előadások a barátaival a közösség Flow. Ezzel a szolgáltatással, az elrendezés és elemezni minden részletét az edzések egyszerű, és lehetővé teszi, hogy nyomon követni a fejlődést.

Stílusos és praktikus

Könnyű, kompakt kialakítás és a tiszta, modern megjelenés, stílust ad minden ruhát, belüli és kívüli képzés. M400 vízálló és nagy kontrasztú kijelző finom felbontás ideális a szabadtéri használathoz minden időben.

Paraméterek

Kód:  KHO7084
Termékszám:  725882027685
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05