Oldal frissítése

Polar M400 HR fekete

4,8 36 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Polar M400 HR fekete

Forradalmi újítás a Polar M400 futóórában, hogy fizikai aktivitást mér GPS segítségével a nap 24 órájában, a hét minden napján. Azoknak ideális, akik aktív életet élnek, és sok időt töltenek a szabadban edzéssel. Tökéletes társ minden lelkes futónak, akiket inspirálnak a kihívások és folyamatosan feszegetik saját korlátjukat.
A Polar M400 a Bluetooth Smart technológiának köszönhetően ötvözi azt ami a legjobb a sportmegfigyelési technológiában, a legjobb sport technológiákkal. A könnyű, kompakt kialakítás és a tiszta, modern megjelenés, minden stílusú ruhához illik, úgy sportolás alatt, mint azon kívül. Fehér és fekete színben is kapható, férfiak és nők egyaránt használhatják. A Polar M400 teljesen vízálló, nagy a kontrasztja és nagy felbontású kijelzője ideális a szabadtéri használathoz minden időben. A piacvezető, nagy tudású óra bővelkedik azon módokban hogyan tudjuk követni a napi tevékenységeket: a lépésszámlálón és az elégetett kalória-mutatón kívül arra is figyelmeztet, mikor kell felállni és megszakítani a hosszú ideig tartó inaktivitást. Az aktivitásmérő eszköz egy decens karkötő formájában megbízhatóan nyomon követi a beálltott napi célt. Éjjel is figyelemmel tudja kísérni az Ön minőségi alvását.
Amellett, hogy a Polar M400 aktívan felügyeli tevékenységeit, lehetőséget kínál a tanulásra és a megfigyelésre. A Polar M400 ugyanis nyomon követi például a sebességet, a távolságot és a magasságot a beépített GPS-sel. A 'Vissza a starthoz' funkció Önt visszavezeti a kirándulás elejére, hogy az út a lehető legrövidebb legyen - ez lehetővé teszi, hogy új utakat próbáljon ki és nem kell félnie attól, hogy eltéved. A Polar M400 nyomon követi személyes rekordjait és jelez ha megdöntött valami új rekordot. A futók különösen elégedettek lesznek a Futóindex funkcióval, amely kiszámítja hogyan változik a teljesítményük az időben, a szívritmus és sebesség alapján.
A Polar Flowalkalmazás (www.polar.flow.com), segít kezelni minden adatot a PC-n vagy az okostelefon (Android és iOS), valamint a felhasználók megoszthatják pályájukat és teljesítményüket a barátaikkal a Flow közösségben. A szolgáltatás használatával egyszerűen tervezheti és elemezheti tréningjének minden részletét, valamint lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a fejlődését, így mélyebb betekintést kapjon saját teljesítményéről.

Főbb jellemzői:

  • Sportos dizájn, beépített GPS és fejlett funkciók
  • A nap 24 órájában, a hét 7 napján nyomon követi tevékenységeit
  • Tervezett és teljesített cél nyomon követése a Polar Flow applikációval
  • Tempó, távolság, tengerszint feletti magasság mérése; navigáció haza
  • Könnyű, kényelmes, vízálló

Paraméterek

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás Android, iOS

Kijelző

Üveg Műanyag

Kivitel és tartósság

Tok anyaga Szilikon
Tok színe Fekete
Tömeg 56,6 g

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák Bluetooth, GPS

Funkciók

Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés, Úszás
Sportteljesítmény funkció Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó
Smart funkciók Ébresztőóra, Naptár, Stopper

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 576 óra (24 nap)
Átlagos akkumulátor üzemidő 8 óra (0,33 nap)
Kód:  KHO5695
Termékszám:  725882013893
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15