Oldal frissítése

POC Tectal Adamant Orange méret. M / L

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

POC Tectal Adamant Orange méret. M / L

Egyedi kerékpár MTB sisak Tectal szín Adamant Orange méret M / L, a svéd márka POC. Úgy tervezték, a nyomvonal, vagy enduro versenyek és nagyobb védelmet biztosít, mint a hagyományos modellek. Kiemelkedik a könnyű súly, tökéletes szellőzés és legszélsőségesebb merevségét. Ez az egyik legbiztonságosabb sisakok enduro piacán.Ez biztosítja a jobb általános lefedettség a fejét, és egy magas szintű védelmét, különösen a mélyebb alvást és a hátország területeken. Emellett van egy levehető és állítható rekesz, természetesen ott is állítható méretű. A sisak beépített úgy. Recco reflektor - plate meghatározására használt pontos helyzetét a lavina mentési rendszer vészhelyzet esetére.

Főbb jellemzői a sisak Tectal

  • Az egyik legbiztonságosabb sisakok enduro
  • További lefedettség a templomok és a tarkón
  • Aramid megerősítés a hátsó
  • Tökéletes szellőztető rendszer
  • Levehető és állítható nyílás
  • Kompakt felépítés sisak
  • Integrált Recco reflektor

Tectal használja a modern technológia

A biztonsági ketrecet egy darabból készül, ez a sisak nagyobb tartósságot és a hosszú élettartam az ősszel. Használt polikarbonát héj teljesen bélelt erősített EPS mag. Tectal modell célja a legújabb technológiával és a hátsó sisak hálóerősítéssel aramid szövet. Biztosított a tökéletes szellőzés hatékony kialakítása, amely optimalizálható tesztek a szélcsatornában.

súly:
340 g

tanúsítvány:
EN 1078, CPSC 12,03, AS / NZS2063-2008

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi, Női, Gyermek

Tulajdonságok

Szín Narancssárga
Kód:  SPTkn1643
Termékszám:  7325540775793

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20