Oldal frissítése

POC Octal Navy fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

POC Octal Navy fekete

Javában zajlik a bicikliszezon és fejének védelme még mindig nem elég biztonságos? Ezesetben engedje meg, hogy a POC Octal Navy sisak teljes fedettséget és magasabb fokú védelmet biztosítson tarkójának. A magasabb biztonság érdekében a legvédettebb területek stratégiailag erősebb védelmet élveznek. A POC Octal Navy biciklis sisak új optimalizált szellőzést is nyújt. A nagy méretű lyukaknak köszönhetően érhető el a tökéletes légáteresztés, a kényelem és a könnyed 200 grammos súly. A kényelmes méretező-rendszer biztosítja a kellemes és biztonságos viseletet és a belső Coolbest bélés segít csökkenteni a hőmérsékeletet.

A POC Octal Navy legfontosabb jellemzői

EPS  belső optimalizált sűrűséggelBiztonságos tárolás a szemüvegnek mikor nincs használatbanHőmérséklet szabályozás a Coolbest bélésnek köszönhetőenLeszorító övek beépítve a sisak belsejébeVisszatükröző elemek a látás növelésének érdekébenKiegészítő információk a  POC Octal Navy biciklissisakrólSzín:KékHasználat:TerepbiciklizésSúly:190-205 gramm
Kód:  NADspt136k

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15