Oldal frissítése

PLUS Disney Tündérek

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PLUS Disney Tündérek

Az ergonomikusan kialakított, könnyű Tündérek hátizsák 3D alumínium mintával van ellátva, amely biztosítja a hátizsák megfelelő záródását. Az anatómiai párnázás kényelmes légáteresztő anyagból készült. A széles, puha, állítható pántok úgy vannak kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek és egyenletesen támaszkodjanak a gyermek vállán. Nagy pozitívum a hátizsák kis tömege. 2 tágas rekeszből áll, amelyek cipzárral vannak elválasztva. A gyermek itt kényelmesen tárolhatja az összes általános iskolai felszerelését. A táska elején két kisebb zseb található, ahol kisebb tárgyakat lehet tárolni. A palackok számára kialakított zsebek a táska oldalán vannak. A hátizsákot számos fényvisszaverő felület borítja a gyermek biztonságának növelése érdekében. A felső, gumival ellátott foganytúnak köszönhetően a táskát kézben is lehet vinni. A hátizsák alja erős anyagból készült, amely védi a tartalmát felborulás, vagy nedvesség esetén. Exkluzív design. Minőségi anyagból készült.
Műszaki adatok:
Jellemzők:Fix fül (a szárny belső oldalán)Belső tér - 2 nagy rekesz, cipzárral elválasztvaA5-ös méretű első zseb2 zseb az oldalán (palacknak, stb.)Fényvisszaverő csíkokMűanyaggal erősített fogantyúA Cseh Köztársaság gyártójának terméke
Tömeg:
1000 g
méretek:
330 x 420 x 210 mm

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába
Kód:  GR433s
Termékszám:  8595096712484
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20