Oldal frissítése

Pixel narancs ceruzatartó

Pixel narancs ceruzatartó

Ha keres egy új ceruzatartó és szeretne valami igazán eredeti, és van egy abszolút újdonság a piacon. Ő hívott. pixel büntetést. PixelBags cég, híres termelő pixel hátizsákok és pénztárcák most jön a piacra az új pixel szekrények.

Egyedi ceruzatartó rendelkezik szabadalmaztatott panel mérete 33 x 10 pixel pontok, amelyeket szilikonból készült. To znamená, že máte k dispozici až 312 možností, jak můžete vyjádřit své myšlenky. Ceruzával készült gyapjú éreztem. Együtt az egyedülálló kapcsolatot a büntetés kb. 80 ingyenes színes pixel, mely szabadon elosztva a pixel oldalon. Létrehozza a megjelenését fogása a szemed, és hogy senki a területen. A jobb megjelenés részletesebben, akkor vásárolhat további készlet kis pixel 24 különböző színű és ezzel rengeteg különböző lehetőségeket. 

Tömörítése kiváló minőségű cipzárral és belül van elég hely a kis dolgokat, hogy meg kell, hogy mindig legyen kéznél. 

Műszaki adatok:

Színes változata:
narancs

Tömeg (g):
91

anyaga:
Gyapjú filc és szilikon

Méretek (szélesség x magasság x cm):
10,5 x 21,5 x 4,8

Száma fülhallgatók (Sz × M)
33 x 10

A képpontok számának a táblára:
312

Pixelméret:
Kis (M)

Pixel csomag (Starter Pack)
75-80 db

Kód:  SPT1044
Termékszám:  6955185802120

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15