Oldal frissítése

Pinguin Step 24 piros

29 090 Ft

Pinguin Step 24 piros

A kitűnő minőségű Pinguin túrahátizsák túrázáshoz és különféle szabadtéri tevékenységekhez alkalmas. Megfelelő kiegészítője lesz a szabadtéri kalandoknak, de kiváló választás a mindennapi igények kielégítésére is, sőt, sporttevékenységekhez is jól jöhet. Ezen Pinguin outdoor hátizsák, amelyben a dizájnos piros szín uralkodik, nem pusztán a vonzó kialakításával, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és rendkívüli kényelmével is kiemelkedő. Az anatómiailag formázott pántok biztosítják, hogy jól illeszkedjen és nagyon kényelmes viselet legyen.

Túrahátizsák Pinguin Step 24 piros ...
Túrahátizsák Pinguin Step 24 piros ...

A dizájnos Pinguin Step 24 piros túrahátizsák lényeges paraméterei

  • A kitűnő minőségű Pinguin túrahátizsák tárolóhelyet biztosít az összes felszerelés számára
  • Az anatómiailag formázott pántoknak köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt
  • A megerősített hátrész megfelelően támasztja a hátat
  • A légáteresztő hátfal biztosítja a légáramlást
  • Fényvisszaverő elemek a láthatóság növelésére a sötétben történő utazás során
  • Vízálló kivitel védi a hátizsák tartalmát
  • A csomag tartalmaz egy esővédőt a táska számára
  • A beépített síp hasznos lehet
  • A túrahátizsák egyik rendkívül hasznos adottsága a kulacs számára kialakított zseb
  • A túrahátizsák előállítási anyaga nejlon
  • A rendszerezést nagyban megkönnyíti a célszerű üvegtartó zseb és értékmegőrző zseb
  • Tömege 0,79 kg
  • Űrtartalma: 24 l

Tökéletes megmunkálás és szerkezet

A korszerű Pinguin túrahátizsák minőségi kivitelezésének és kifinomult kialakításának köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege 0,79 kg, ezért azt az előnyt nyújtja, hogy csökkenti a teljes terhelést és javítja a hordozási kényelmet. Továbbá olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül praktikus állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, anatómiailag formázott hevederek és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. Megerősített háta extra támogatást és kényelmet biztosít, és lehetővé teszi, hogy a hátizsákot hosszabb ideig lehessen viselni. A hátrész szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a légcserét és szárazon tartják a hátat. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel van ellátva, amelyek javítják a biztonságot ködös időben vagy sötétben való utazáskor. A vízálló kialakításnak köszönhetően a tartalom biztonságban marad esős időben is. Egy esővédő huzat is része a csomagnak, így egy hirtelen zápor nem okozhat problémát. A terepen kialakult válsághelyzet esetén hasznos lehet a síp, amelyet a túrahátizsákon találsz. A jó teljesítményhez sok folyadékot kell bevinni. A túrahátizsák elengedhetetlen része egy zseb, amit víztartály elhelyezésére szántak.

Túrahátizsák Pinguin Step 24 piros ...
Túrahátizsák Pinguin Step 24 piros ...

A korszerű Pinguin túrahátizsák megbízható partnered lesz a szabadban

A kiváló minőségű Pinguin outdoor hátizsákkal az utazások biztosan kényelmesebbek lesznek. Minőségi anyagok és precíz kivitelezés garantálja a nagy tartósságot, a konkrét gyártási anyaga pedig nejlon. A túrazsák a maga bíztató 24 l űrtartalmával elegendő helyet biztosít teljes felszerelésed számára. A zsebek és rekeszek nagyban hozzájárulnak felszerelésed rendszerezéséhez, ezesetben a hasznos üvegtartó zseb és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák előlről nyílik. Ez a mutatós Pinguin túrazsák egy modern, mégis tartós kiegészítő minden utazásodhoz.

Méretek:

50 × 29 × 27 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Séta, Outdoor, Túrázás

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Előlről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Anatómiailag formázott hevederek, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Merevített hátrész, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Kulaccsal kompatibilis

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 50 cm
Szélesség 29 cm
Hosszúság/mélység 27 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 24 l

Tömeg

Tömeg 0,79 kg

Design

Szín Piros
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Nejlon
Kód:  SPTping176
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592638326130

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15