Oldal frissítése

Pinguin Step 24 fekete

29 090 Ft

Pinguin Step 24 fekete

A praktikus Pinguin túrahátizsák kifejezetten túrázáshoz és szabadtéri aktivitásokhoz készült. Megfelelő kiegészítője lesz a szabadtéri kalandoknak, de mindennapi használatra is nagyszerű választás, sőt, sportoláshoz is hasznát veheted. A korszerű Pinguin outdoor hátizsák, amelyben a trendi fekete szín dominál, nemcsak szép megjelenésével, hanem nagyon magas színvonalú kivitelezésével is büszkélkedhet. Az anatómiailag formázott pántok biztosítják, hogy jól illeszkedjen és nagyon kényelmes viselet legyen.

Túrahátizsák Pinguin Step 24 fekete ...
Túrahátizsák Pinguin Step 24 fekete ...

A megbízható Pinguin Step 24 fekete túrahátizsák fontosabb jellemzői

  • A stílusos Pinguin túrahátizsák tárolóhelyet biztosít az összes felszerelés számára
  • Az anatómiailag formált pántoknak köszönhetően rendkívüli kényelmet biztosít
  • A megerősített hátrész megfelelően támasztja a hátat
  • A légáteresztő hátfal megfelelő légáramlást biztosít
  • Fényvisszaverő elemek a fokozott biztonság érdekében, amikor rossz látási viszonyok között közlekedsz
  • Vízálló kivitel védi a hátizsák tartalmát
  • Tartalmaz egy esővédőt a táska számára
  • A síp felbecsülhetetlen segítséget jelenthet
  • Kulacs elhelyezésére szánt zseb
  • A túrahátizsák előállítási anyaga nejlon
  • A rendszerezést nagyban megkönnyíti a célszerű üvegtartó zseb és értékmegőrző zseb
  • Tömege 0,79 kg
  • Űrtartalma 24 l

Praktikus kivitelezés és minőségi konstrukció

Eme Pinguin túrahátizsák kiváló konstrukciójának és aprólékos kidolgozottságának köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege mindössze 0,79 kg, ezért azt az előnyt nyújtja, hogy csökkenti a teljes terhelést és javítja a hordozási kényelmet. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, anatómiailag formázott hevederek és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. A megerősített hátrész nagyobb támaszt és kényelmet biztosít, ami lehetővé teszi a hátizsák hosszabb ideig történő viselését. A hátizsák hátrésze szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a levegő áramlását, így szárazon tartják a hátat. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel rendelkezik a biztonság javítása érdekében rossz látási viszonyok között. A vízálló kivitel célja, hogy védelmet nyújtson a tartalomnak rossz időjárási körülmények között is. A kiegészítők közé tartozik egy esővédő a táska számára, így egy hirtelen lezúduló eső sem okozhat gondot. Szabadtéri tevékenységekhez jól jöhet a síp, amit a túrahátizsákon találsz. Mindenki tisztában van az elegendő ivás fontosságával. A túrahátizsák felszereltségének része egy zseb, amit víztartály elhelyezésére alakítottak ki.

Túrahátizsák Pinguin Step 24 fekete ...
Túrahátizsák Pinguin Step 24 fekete ...

A kiváló minőségű Pinguin túrazsák megbízható társad lesz a szabadban

A korszerű Pinguin outdoor hátizsákkal az utazások garantáltan kényelmesebbé válnak. A nagy tartósság a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhető, a konkrét gyártási anyaga pedig nejlon. Ezen túrahátizsák a maga bíztató 24 l űrtartalmával elegendő helyet biztosít az összes szükséges holmi számára. A zsebek és rekeszek megkönnyítik a táskában található dolgok szervezését, ezesetben a hasznos üvegtartó zseb és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák előlről nyitható. Ez az ízléses Pinguin túrahátizsák nemcsak esztétikus, hanem tartós és nagyon praktikus is.

Méretek:

50 × 29 × 27 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Séta, Outdoor, Túrázás

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Előlről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Anatómiailag formázott hevederek, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Merevített hátrész, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Kulaccsal kompatibilis

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 50 cm
Szélesség 29 cm
Hosszúság/mélység 27 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 24 l

Tömeg

Tömeg 0,79 kg

Design

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Nejlon
Kód:  SPTping174
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592638326192

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20