Oldal frissítése

Pinguin Fly 30 petrol

36 390 Ft

Pinguin Fly 30 petrol

Eme Pinguin túrahátizsák kifejezetten az olyan szabadtéri élményekhez készült, mint a túrázás, trekking és kempingezés. Hatékony segítője lesz a szabadtéri kalandoknak, de kiváló választás mindennapi használatra is, sőt, sporttevékenységekhez is jól jöhet. Ezen Pinguin outdoor hátizsák, amelyben a modern kék szín uralkodik, nemcsak szép megjelenésével, hanem nagyon magas színvonalú kivitelezésével is büszkélkedhet. Az anatómiailag formázott pántoknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik és rendkívül kényelmes viseletet nyújt.

Túrahátizsák Pinguin Fly 30 petrol ...
Túrahátizsák Pinguin Fly 30 petrol ...

A kiváló minőségű Pinguin Fly 30 petrol túrahátizsák alapvető tulajdonságai

  • A dizájnos Pinguin túrahátizsák elegendő helyet kínál minden felszerelésnek
  • Az anatómiailag formázott pántoknak köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít
  • A megerősített hátrész kényelmes támaszt nyújt
  • A légáteresztő hátfal hozzájárul a friss levegő keringéséhez
  • Fényvisszaverő elemek a fokozott biztonságért
  • A vízálló anyag védi a hátizsák tartalmát
  • Egy esővédő huzat is része a csomagnak
  • Krízishelyzetekben értékelni fogod az integrált sípot
  • A túrahátizsák használatánál nagyon hasznos lesz majd a kulacs számára kialakított zseb
  • A túrazsák anyaga nejlon
  • Holmid rendszerezését megkönnyíti az előnyös üvegtartó zseb és értékmegőrző zseb
  • Tömege: 1,04 kg
  • Űrtartalma 30 l

Tökéletes formatervezés és kivitelezés

A kitűnő minőségű Pinguin túrahátizsák magas minőségű kivitelezése és részletgazdag kialakítása révén kényelmes viseletet nyújt. Tömege csupán 1,04 kg, ezért azt az előnyt nyújtja, hogy csökkenti a teljes terhelést és javítja a hordozási kényelmet. Továbbá olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül praktikus állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, anatómiailag formázott hevederek és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. A megerősített hátrész extra támogatást és kényelmet kínál, így a hátizsák hosszabb ideig viselhető marad. A hátrész szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a levegő áramlását és szárazon tartják a hátat. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, hogy növelje a láthatóságot a reggeli vagy esti hazautazás során. A vízálló kivitel megakadályozza, hogy a tartalom károsodjon nedves körülmények között. A csomag tartalmaz egy esővédő huzatot a táskának, így egy hirtelen jött zápor nem jelenthet problémát. Krízishelyzetben kapóra jöhet a túrahátizsákon található síp. Mindenki jól tudja, hogy mennyire sokat kell inni a hőségben. A túrahátizsák szerves része egy víztartály számára kialakított zseb.

Túrahátizsák Pinguin Fly 30 petrol ...
Túrahátizsák Pinguin Fly 30 petrol ...

A modern Pinguin túrazsák megbízható társad lesz a terepen

Az elegáns Pinguin outdoor hátizsákkal az utazásaid biztosan kényelmesek lesznek. A nagy tartósságot a minőségi anyagok és a kivitelezés biztosítja, a konkrét előállítási anyaga pedig nejlon. A túrazsák a maga bíztató 30 l űrtartalmával elegendő helyet biztosít teljes felszerelésed számára. A zsebek és rekeszek egyszerűsítik az áttekintést, ezesetben a célszerű üvegtartó zseb és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyitható. Ez a dizájnos Pinguin túrahátizsák nemcsak praktikus kialakításával, hanem megbízhatóságával is büszkélkedhet az igényes körülmények közötti használatnál.

Méretek:

64 × 30 × 24 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Séta, Outdoor, Túrázás

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Anatómiailag formázott hevederek, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Merevített hátrész, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Kulaccsal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 64 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 24 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 30 l

Tömeg

Tömeg 1,04 kg

Design

Szín Kék
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Nejlon
Kód:  SPTping183
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592638324167

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15