Oldal frissítése

Pinguin Explorer 75 khaki

64 390 Ft

Pinguin Explorer 75 khaki

A modern Pinguin túrahátizsák megtervezésénél a hangsúlyt olyan szabadtéri tevékenységekre helyezték, mint a túrázás, a kirándulás és a kempingezés. Praktikus társ lesz a kalandos kirándulásokhoz, de mindennapi használatra is nagyszerű választás, sőt, sporttevékenységekhez is jól jöhet. A kiváló minőségű Pinguin outdoor hátizsák, amelyben a trendi zöld szín uralkodik, nemcsak a vonzó megjelenésével, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és kényelmével is kiemelkedik. Az anatómiailag formált pántoknak köszönhetően tökéletesen illeszkedik és kivételesen kényelmes viseletet nyújt.

Túrahátizsák Pinguin Explorer 75 khaki ...
Túrahátizsák Pinguin Explorer 75 khaki ...

A hasznos Pinguin Explorer 75 khaki túrahátizsák alapvető jellemzői

  • A kiváló minőségű Pinguin túrahátizsák biztosítja az összes felszerelés tárolását és szállítását
  • Az anatómiailag formázott pántok biztosítják a komfortos viselést
  • A megerősített hátrész kellő támaszt ad
  • A légáteresztő hátfal megfelelő légáramlást biztosít
  • Fényvisszaverő elemek a jobb láthatóságért
  • A vízálló anyag biztosítja a hátizsák tartalmának védelmét
  • A csomag tartalmaz egy esővédő huzatot a táskának
  • A beépített síp is hasznodra válhat
  • Egy kulacs elhelyezésére szánt zseb is a túrazsák része
  • A túrahátizsák gyártási anyaga nejlon
  • A rendszerezést nagyban megkönnyíti a célszerű üvegtartó zseb, értékmegőrző zseb és alsó szeparált tér
  • Tömege: 2,06 kg
  • Űrtartalma 75 l

Tökéletes tervezés és kivitelezés

Ezen Pinguin túrahátizsák kiváló konstrukciójának és aprólékosan kidolgozott részleteinek köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege mindössze 2,06 kg, ami kulcsfontosságú a terhelés csökkentéséhez és a kényelmesebb viselés biztosításához. Továbbá olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon praktikus állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, anatómiailag formázott hevederek és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. Megerősített háta jobb tartást és kényelmet biztosít, és lehetővé teszi, hogy a hátizsákot hosszabb ideig lehessen viselni. A hátizsák hátrésze szellőzőcsatornákkal rendelkezik, amelyek segítik a légáramlást és szárazon tartják a hátat. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel van ellátva, amelyek javítják a biztonságot ködös időben vagy sötétben való utazáskor. A vízálló felület megvédi a benne lévő tárgyakat a zord időjárástól. Elérhető egy esővédő huzat is a csomagban, így egy hirtelen jött zápor sem jelent majd problémát. A terepen kialakult válsághelyzet esetén felbecsülhetetlen eszközzé válhat a síp, amely a túrahátizsák részét képezi. Mindenki tisztában van azzal, hogy mennyire fontos az ivási rend fenntartása. A túrahátizsák felszereltségének része egy víztartály elhelyezésére szánt zseb.

Túrahátizsák Pinguin Explorer 75 khaki ...
Túrahátizsák Pinguin Explorer 75 khaki ...

Az előnyös Pinguin túrahátizsák megbízható társad lesz a szabadban

A dizájnos Pinguin outdoor hátizsákkal az utazások határozottan kényelmesebbek lesznek. Minőségi anyagok és precíz kivitelezés garantálja a nagy tartósságot, a konkrét gyártási anyag nejlon. Eme túrahátizsák a maga meggyőző 75 l űrtartalmával lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárold az összes szükséges holmidat. A rekeszek és zsebek lehetővé teszik a holmi szisztematikus szervezését, ezesetben a hasznos üvegtartó zseb, értékmegőrző zseb és alsó szeparált tér tesz majd jó szolgálatot. A túrazsák fentről nyitható. Ez a stílusos Pinguin túrahátizsák nemcsak praktikus kialakításával, hanem megbízhatóságával is büszkélkedhet az igényes körülmények közötti használatnál.

Méretek:

87 × 32 × 31 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Séta, Outdoor, Túrázás

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb, Értékmegőrző zseb, Alsó szeparált tér
Hozzáférés Fentről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Anatómiailag formázott hevederek, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Merevített hátrész, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Kulaccsal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 87 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 31 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 75 l

Tömeg

Tömeg 2,06 kg

Design

Szín Zöld
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Nejlon
Kód:  SPTping161
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592638301144

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15