Oldal frissítése

Petzl REACTIK Fekete

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Petzl REACTIK Fekete

Az intelligens, kompakt és újratölthető Petzl Reactik fejlámpa tökéletesen passzol mindenkinek, aki rajong a szabadtéri tevékenységekért. A Reactive Lightning technológiának köszönhetően optimalizálja az üzemidőt és csökkenti az emberi beavatkozás szükségességét, mivel az érzékelő automatikusan a környezethez állítja a fényerőt. De természetesen ezt a funkciót ki lehet kapcsolni, és aztán folyamatosan fog világítani (Constant Lightning). Csak a Te döntéseden múlik.

Főbb jellemzők

  • Intelligens fejlámpa terepen végzett dinamikus mozgású tevékenységekhez

  • A teljesítmény automatikus optimalizálása

  • Többféle fénycsóva a közeli és távoli tárgyak megvilágítására

  • Minőségi rugalmas pánt a maximális kényelemért

  • Az időjárással szemben ellenálló (IP X4)

  • Töltés akkumulátor segítségével

A Petzl Reactikot bárhová elviheted

Ha terepen közeli dolgokat vagy távolabbi tárgyakat kell megvilágítani, akkor azt a különbözőképpen fókuszálható fénycsóvának köszönhetően megbízhatóan megteheted. Ezenkívül éjjeli láthatóságot biztosító vörös fényű üzemmódot is használhatsz. A kiváló minőségű, rugalmas pánt maximális kényelmet biztosít, és a fejlámpát a helyén tartja mozgás közben is. A fejlámpa időjárásálló, könnyű és könnyedén feltölthető az akkumulátorral, így szinte bárhová magaddal viheted.

Kód:  SPT18335
Termékszám:  3342540104068

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10