Oldal frissítése

Petzl Actik 2019 Green

Kiegészítők a termékhez

Petzl Actik 2019 Green

LED fejlámpa kombinált tápellátással

A Petzl Actik kompakt fejlámpa ideális a szabadtéri tevékenységekhez, táborozáshoz, a kisebb háztartások számára vagy a kerti munkához is. 350 lumen fényerejével maximum 80 méteres hatótávolságig biztosít erőteljes fehér vagy piros színű LED világítást. Tápellátásáról 3 darab AAA elem vagy az újratölthető CORE akkumulátorgondoskodik.


A Petzl Actik 2019 Green fejlámpa főbb jellemzői

  • Maximum 80 méteres hatótávolság (350 lm fényerő)
  • 3 db LED fehér és piros fénnyel
  • 3 világítási mód (közel, messze, mozgás)
  • Fényvisszaverő szalaggal
  • Vízálló kialakítás (IPx4)
  • Levehető csat a kényelmes viseletért
  • Mosható fejpánt
  • Kombinált tápellátás - 3 × AAA elem (mellékelve) vagy újratölthető CORE akkumulátor (opcionális)
  • Tömege 86 g

3 világítási mód

A világítási módot 3 fokozatban állíthatod be, amely magában foglalja a közeli, távoli és mozgás közbeni üzemmódokat. Egyetlen egy gomb segítségével gyorsan válthatsz az egyes módozatok között. Az eltávolítható fejpánt csat megkönnyíti a felhelyezését. A Petzl Actik fejlámpa IPX4 védettséggel büszkélkedhet, így ellenáll afröccsenő víznek és az esőnek.


Kombinált Hybrid Concept tápellátás

Az Actik kompakt fejlámpa 3 standard méretű AAA elemmel érkezik, a HYBRID CONCEPT kialakításnak hála pedig kompatibilis a CORE újratölthető akkumulátorral (opcionális tartozék). A Constant Lighting technológia érdeme, hogy a LED fényereje nem csökken merülés közben. A különleges tartozékok segítségével könnyedén rögzítheted afejlámpát a bukósisakra vagy a kerékpáros sisakra egyaránt.



Kód:  SPTptz0028
Termékszám:  3342540827707

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20