Oldal frissítése

Bino Pénztárca Mole

3,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Bino Pénztárca Mole

Minden szerelmeseinek aranyos rajzfilmfigura a Kisvakond természetesen szükséges berendezések a gyűjtemény egy kis gyermek pénztárca vidám motívum Kisvakond a Myšička. Pénztárca van egy vidám, kék és tökéletesen illeszkedik nemcsak tárolására zsebpénzt a szüleitől, hanem a különböző dokumentumok és fontos dolgot. Ez minőségi anyagokból készült és díszített vastag piros élek. A praktikum értékelik nem csak a kis óvodás, akiknek szánták, hanem a szülők! 
További információk:
méretek:
11.5 x 10.5 cm
Ajánlott kor:
óvodás
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Tárolóhely

Bekapcsolás Tépőzár

Tulajdonságok

Szín Kék

Megjelenés

Anyag Poliészter
Szín Kék
Zárás Tépőzár
Kód:  HRAa880
Termékszám:  4019359137714

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05