Oldal frissítése

OZONE Survivor notebook hátizsák

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE Survivor notebook hátizsák

Az OZONE Survivor hátizsák 15,6" méretű laptopoknak biztosít teljes védelmet, bárhova is utazol éppen. Akár munkába menet, vagy ha a barátaiddal mozdulsz ki kalandra vágyva, a notebookod a táska teljes biztonságát élvezi, amely ellenáll a durvább körülményeknek is. Így nyugodtan és kényelmesen viheted magaddal készülékedet bárhova. 

Legfontosabb jellemzők

  • A hátizsák tervezték notebook 15,6 "
  • Tartós 1680D ballisztikus nylon biztosítja a tökéletes védelmet a táska belsejében 
  • Kényelmes és párnázott hát és vállpántok 
  • Belső párnázott zseb a készülék biztonságának érdekében 
  • Tablet, egér és fejhallgató zseb 
  • Elöl hely kis elektronikai készülékek és írószerek számára 

Pontos védelem és maximális kényelem

A ballisztikus nylon eredetileg a légi járművek számára készült, hogy megóvja a második világháború katonáit töredékektől, törmelékektől vagy golyó hatásoktól. Most már te is élvezheted ezt a találmányt, mivel az OZONE Survivor ballisztikus nylonból készül, amely tökéletes védelmet nyújt a hátizsákban lévő eszköznek. A kényelmet minden körülmények között biztosítja a párnázás a háton és a vállpánton.

Minden tökéletesen szervezett

A hátizsákot úgy tervezték, hogy ne csak a laptopokat, hanem minden tartozékukat is képes legyen biztonságosan tárolni. Az egyedi hátizsákok segítenek neked a tökéletes elrendezésben. Bent találunk párnázott notebook, egér és fejhallgató tartó zsebet is. Még egy tablet zseb is van benne. A hátizsák elejében kis elektronikai eszközök, például telefon vagy külső meghajtó is elfér, illetve írószerek is. Hogyha pedig útközben megszomjaznál, kéznél lehet egy üveg innivaló is a hátizsák oldalán lévő vizes palack tartó zsebnek köszönhetően. 

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon

Külső méretek

Mélység 18 cm
Szélesség 36 cm
Magasság 50 cm

Felszerelés

Zsebek Laptopzseb

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  OZ508b
Termékszám:  OZSURVIVORBKPK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20