Oldal frissítése

OZONE ROVER BACKPACK 15.6

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

OZONE ROVER BACKPACK 15.6

Szállítsa gamer felszerelését az Ozone gyártócég stílusos és funkcionális hátizsákjában! A Rover hátizsák remek módszert kínál összes perifériája biztonságos szállítására. Emellett a hátizsák nagyon kényelmesen hordozható. A hátizsák rendkívül erős textilanyagból készült, továbbá merevített kerettel és intelligens szerkezettel büszkélkedhet, amely vállpántjai, hátlapja és megerősített derékrésze segítségével optimálisan osztja el a terhet. A minőségi párnázású vállpántok és a habbal puhított hátlap 3D hálós anyaga együttesen a lehető legmagasabb fokú komfortot biztosítják.

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos, tágas hátizsák fokozott védelemmel
  • Elkülönített notebook-rekesz, legfeljebb 15.6"-es méretű notebookokhoz
  • Számos rekesz a tartozékoknak (tablet is)
  • Merevített szerkezet + ellenálló1680D ballisztikus nejlon a tartósságért
  • Habos puhítású hátlap légáteresztő 3D hálós anyaggal
  • Párnázott pántok és intelligens teherelosztás

Mindennek megvan a maga helye

A notebook tárolására speciális rekeszt alakítottak ki a táska belsejében, ám emellett a hátizsák rendkívül tágas beltérrel is büszkélkedhet, amelybe bepakolhatja a legkülönbözőbb elektronikai segédeszközöket, pl. fejhallgatót, egeret vagy kisebb billentyűzetet. A zenehallgatáshoz a hátizsákot kivezető nyílásokkal látták el, melyen keresztül csatlakoztathatja fejhallgatóját a hátizsákban lévő mobiltelefonhoz vagy lejátszóhoz. Az apróságokhoz, melyek jó, ha mindig kéznél vannak, könnyen hozzáférhet az elülső és oldalsó rekeszeknek köszönhetően.

Paraméterek

Anyag

Anyag Nejlon

Külső méretek

Mélység 18 cm
Szélesség 36 cm
Magasság 50 cm

Anyag

Anyag Nejlon

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  OZ507b
Termékszám:  OZROVERBKPK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05