Oldal frissítése

Overade White L-XL

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Overade White L-XL

Szeret biciklizni, görkorocsolyázni, vagy gördeszkázni, de állandóan problémát okoz a bukósisak helytakarékos tárolása? Nos, ezzel a praktikus Overade összecsukható bukósisakkal az ezzel kapcsolatos gondjai egy csapásra megoldódnak. Ez a bukósisak ugyanis összehajtott állapotában könnyedén elfér akár egy női kézitáskában. A sisak könnyen összecsukható a mozgatható, rugalmas illesztéseknek köszönhetően, melyek kiváló minőségű reteszelő rendszerrel vannak biztosítva a nem kívánatos alakváltozás megelőzésének érdekében.

Fő előnyei

  • Egyszerűen kinyitható és összecsukható
  • Nagy ellenállás
  • Szellőzőnyílások
  • Állítható hosszúságú pánt
  • Méret: L - XL (59-62 cm)

A sisak 14 szellőzőnyílással és állítható hosszúságú rögzítő pántokkal van felszerelve, a kiváló illeszkedés céljából, valamint beépített EPS ütéselnyelő párnázattal és ABS anyagból készült kialakítással is rendelkezik, melyek biztosítják az erős szerkezetet, és a nagy ellenállást. A praktikus, mellékelt párnázatok könnyedén alkalmazkodnak a különböző fejméretekhez. A csomag tartalma mindemellett egy védőtok, mely elősegíti a sisak könnyed hordozhatóságát és tárolását is. A sisak megfelel a CEEN1078 biztonsági előírásoknak. Gondoljon biztonságára sportolás közben, vagy például amikor munkába tart biciklijével.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi, Női

Tulajdonságok

Szín Fehér
Kód:  SPT22300
Termékszám:  3760230430035

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20