Oldal frissítése

Outdoor Edge Game Processor

Kiegészítők a termékhez

Outdoor Edge Game Processor

A világhírű Outdoor Edge Game Processor készletét minden vadász értékelni fogja, aki olyan praktikus készletet szeretne, melyben minden eszköz megtalálható az elejtett vadak, madarak, illetve halak feldolgozásához. A tizenkét darabos készlet nemcsak kiváló minőségű rozsdamentes acél késeket tartalmaz, hanem más praktikus szerszámokat is. Minden eszköz ergonómikus fogantyúval van felszerelve. Ez megakadályozza, hogy kicsússzanak a nedves kézből, ezáltal megelőzve a baleseteket. A készletben találsz egy élezőt, egy gumikesztyűt és egy praktikus tokot is, amelynek segítségével minden könnyedén elérhető.

A Game Processor készlet legfontosabb jellemzői

  • 420 rozsdamentes acélból készült pengék magas széntartalommal
  • ergonómikus kialakítású Kraton fogantyú a kényelmes és biztonságos fogás érdekében
  • 5 késből és Outdoor Edge kiegészítőkből álló készlet
  • tartós műanyag tok a tároláshoz
  • a készlet tömege 2,6 kg

Minden szükséges dolog egy helyen

A Game Processor összesen 12 eszközt tartalmaz, nevezetesen egy kést, egy bordafeszítőt, egy filézőkést, egy henteskést, egy csontozó kést, egy nyúzókést, egy fűrészt, egy ollót, egy élezőt, egy vágólapot, egy gumikesztyűt és egy kemény tokot. Az egész készlet tömege csupán 2,6 kg, így könnyen szállítható.

Paraméterek

Használat

Használat Vadászkés
Kód:  ELOV0100
Termékszám:  4045011113727

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15