Oldal frissítése

Osprey Ultralight DrySack 6 - electric lime

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Osprey Ultralight DrySack 6 - electric lime

A szabad ég alatti sport szerelmesei közé tartozik? A vízi, illetve vízközeli sportoknak és örömöknek hódol, és nem szeretné, ha dolgai átáznának? Az Oprey remek vízhatlan zsákjának köszönhetően drága értéktárgyait maximális védelem alatt tudhatja a vízzel való érintkezéssel szemben.

A zsákot sárga fényvisszaverő színben kivitelezték. Gyártásához vízhatlan és vízlepergető anyag került felhasználásra, amely egyetlen csepp vizet sem enged be a zsák belsejébe. A termék összetekerve, majd a műanyag csat rögzítésével záródik. A zsák 6 literes belterében biztonsággal elfér az útjaihoz szükséges legfontosabb felszerelés. A zsák tömege mindössze 30 gramm.

Legfontosabb jellemzők

  • Ideális táska vízhez és vízközelbe
  • Vízhatlan anyag felhasználásával készült
  • Egyszerű zárás csattal és összetekeréssel
  • Bőséges rakodóhely 6 literes térfogattal

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 6 l
Kód:  SPT10075

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15