Oldal frissítése

Osprey Talon 11 II Martian Red

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Osprey Talon 11 II Martian Red

A stílusos, ám de mégis praktikus Osprey Talon 11 Martian Red turistahátizsákot - igazi hegyi specialistakként - úgy tervezték meg, hogy minden igényt kielégítsen, amelyre szükség lehet egy hosszú naphoz a szabadban. Ha szeretsz túrázni és sok időt töltessz a szabadnam, akkor az Osprey legújabb hátizsák modelljét, a Talon 11-et pontosan neked találták ki. Űrtartalma 11 liter, amely főleg kirándulásokhoz ideális. Nemcsak letisztult és modern a kialakítása, de az okosan tervezett AirScape szellőzőnyílása gondoskodik arról, hogy a hosszabb utazások során is tökéletesen kényelmes maradjon. 

Legfontosabb jellemzők

  • Egy praktikus és sokoldalú túristahátizsák
  • AirScape - Hatékony légáramlás a hát és a hátizsák között
  • Stow-on-the-Go rendszer túrabotok rögzítésére
  • Rengeteg tárhely
  • LidLock rendszer a kerékpáros sisak rögzítéséhez
  • Egyenletesen súlyeloszlás a hátizsák teljes hosszában
  • Fényvisszaverő elemek
  • Jól elhelyezett zsebek, amelyekhez könnyű a hozzáférés szükség esetén
  • Alkalmas sportoláshoz és túrázáshoz
  • Minőségű design

Az Osprey Talon 11 II Martian Red elrendezése

Az Osprey Talon 11 egy nagyon könnyű tömegű és tartós, széleskörű felhasználásra tervezett hátizsák. A sztreccses vállpántok maximalizálják a kényelmet viselés közben, amelyen felül található egy palacktartó rekesz a külsejénSzámos hasznos funkcióval rendelkezik - a sétabotokat kedvelőknek segítségére siet a Stow-on-the-Go rendszer, amely lehetővé teszi, hogy rögzítsd a túrabotokkat egy erre alkalmas hurkokkal, amelyből könnyedén ki- és beakaszthatod. Számtalan alig észrevehető zsebet is találunk a derékheveder részén, amely ideális olyan dolgok tárolásához, amihez gyakran és sokszor lehet szükségünk hozzáférni (pl. pénztárca, mobiltelefon, vagy energia a túrához például egy müzliszelet formájában). Fényképezőgép, esernyő vagy vizespalack is tárolható az oldalsó zsebekben, amelynek véletlen ki- és leesését az InsideOut szíjjak akadályozzák meg, így akár kocsikulcsot, térképet vagy GPS-t is biztonságosan tárolhatsz bennük. A hátizsák természetesen egy bordázott hevederrel is rendelkezik amely nemcsak vészsípot, hanem mágneses kapcsot is tartalmaz, hogy megtartsa a hidratációért felelős zsebben rejlő palackot. A maximális kényelem érdekében több méretben is elérhető: S/M (9 literes térfogatú, amelynek mérete 49 x 28 x 18 cm), illetve M/L (11 literes térfogatú, amelynek mérete 49 x 25 x 25 cm).   

Tömege:
630 g

 

Paraméterek

Szín

Szín Piros

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Tömeg

Tömeg 0,64 kg

Használat

Használat Túrázáshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Hozzáférés Fentről
Hevederek Mellheveder, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Légáteresztő hátsó fal, Síp, Víztartállyal kompatibilis

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 49 cm
Szélesség 25 cm
Hosszúság/mélység 25 cm

Rendeltetés

Típus Uniszex
Kód:  SPTOSP124
Termékszám:  OSP2103042902B99

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05