Oldal frissítése

Osprey SIRRUS 26 II black 26 l

54 190 Ft

Osprey SIRRUS 26 II black 26 l

Bárhová is mész, ez a hátizsák az ideális választás, amely mindenkit lenyűgöz precíz feldolgozásával, funkcionalitásával és ergonómiájával. A hátizsák fekete színe csupán hab a tortán. A táska egyik aduásza, hogy ellenáll a nedvességnek, amelynek köszönhetően a hátizsák tartalma még egy felhőszakadás esetén sem lesz vizes. A zsebtolvajok miatt sem kell aggódnod, hiszen a táska külön titkos zsebbel rendelkezik a pénz és az értékes tárgyak számára. A kihúzható és állítható hevederekkel szabályozhatod a táska térfogatát, miközben megkönnyítheted az opcionális tartozékok csatlakoztatását is. A kényelmes viselet érdekében a hátizsák állítható hosszúságú mellkasi- és derék hevederrel rendelkezik, amely biztosítja a hátizsák tartalmának egyenletes eloszlását a háton. Vészhelyzetek esetére, vagy ha véletlenül eltévednél az erdőben, rendelkezésedre áll a hátizsák részét képező beépített síp is. A különleges oldalsó zsebben praktikusan szállíthatsz magaddal egy palack vizet is. A hátizsák ergonomikus kialakítása garantálja a hátrész szellőzését.

Az Osprey SIRRUS 26 II black 26 l turista hátizsák főbb jellemzői

  • Figyelemre méltó női dizájn
  • A táska tartalmának alapos védelme az időjárási viszonyokkal vagy a nedvességgel szemben
  • Az Osprey SIRRUS 26 II black 26 táska súlya csupán egy kellemes, 1200 g
  • Az elegendő, 26 literes kapacitású hátizsákban minden szükséges felszerelés elfér, amihez az egyértelműen felosztott rekeszek is hozzájárulnak.
  • Anatómiai hátkialakítás

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Design

Szín Fekete
Motívum Feliratok

Anyag

Anyag Nejlon

Tömeg

Tömeg 1,2 kg

Használat

Használat Túrázáshoz

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Előlről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Összehúzó heveder
Tulajdonságok és felszereltség Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Síp, Víztartállyal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 58 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 31 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 26 l

Rendeltetés

Típus Uniszex
Kód:  SPTosp0201
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  845136047785

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05