Oldal frissítése

Osprey Escapist 32 - Cayenne Red M / L

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Osprey Escapist 32 - Cayenne Red M / L

Az OSPREY Escapist 32 ideális kerékpáros. A hátizsákot a gyakorlati megoldások és a kivételes minőségi kivitelezés gerjesztheti. A rendkívül kényelmes viselet biztosítja a hossza állítható és rendkívül lélegző vállpántokat, valamint a derékövet. A hátizsák hátulján speciális, jól szellőző AirScape hátlap található, amely kiváló légáramot biztosít. A kellemes design teszi a hátizsákot egy nagyon sokoldalú tartozékként. 

A zsák fő részében praktikus és nagyméretű főzseb található.A táska több kisebb zsebbel és rekeszekkel is rendelkezik személyes tárgyak és egyéb kiegészítők szállítására, teljes kapacitása 32 liter. Értékelni fogja a vállpánton egy okosan elhelyezett zsebét is, például a GPS vagy az MP3 lejátszó tárolásához. 

Ezenkívül a hátizsák tükröződő tulajdonságokkal rendelkezik, egy oldalsó és elülső hálós zsebbel, egy Lid Lock sisakkal. Természetesen nem hagyhatja ki a villogó fogantyúját, a belső szivattyút és a szerszámszervezőt, az alsó bejáratot vagy az integrált esővédőt.


Paraméterek és specifikációk:
Szánt:Kerékpározás
Hangerő:
32 l

Súly:
1,07 kg
Szín:
Red

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Tömeg

Tömeg 1,07 kg

Használat

Használat Sportoláshoz
Sporttevékenységek Kerékpározás

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb
Hozzáférés Előlről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 51 cm
Szélesség 32 cm
Hosszúság/mélység 31 cm

Rendeltetés

Típus Gyerek
Kód:  SPT618
Termékszám:  845136006997

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15