Oldal frissítése

Osprey Hikelite 26 Black

4,5 4 értékelés
52 290 Ft

Osprey Hikelite 26 Black

A kitűnő minőségű Osprey túrahátizsák a túrázás és a szabadtéri tevékenységek során felmerülő igényekhez ideális. Hasznos kiegészítő lesz a kalandos szabadtéri kiruccanásokhoz, de a mindennapokban történő használatra is nagyszerű alternatíva, sőt, sporttevékenységekhez is jól jöhet. A megbízható Osprey outdoor hátizsák, amelyben a dizájnos fekete szín dominál, nemcsak szép kialakításával, hanem átlagon felüli kivitelezésével is kitűnik, valamint különösen kényelemes. Az ideálisan formált hátrész és a kényelmes pántok együtt gondoskodnak a tökéletes illeszkedésről és a kényelmes viseletről.

Túrahátizsák Osprey Hikelite 26 Black ...
Túrahátizsák Osprey Hikelite 26 Black ...

A praktikus Osprey Hikelite 26 Black túrahátizsák legfontosabb tulajdonságai

  • A kiváló minőségű Osprey túrahátizsák garantálja az összes felszerelésed biztonságos tárolását
  • A légáteresztő hátfal optimális légáramlást biztosít
  • Tartalmaz egy esővédő huzatot a táska számára
  • Hasznos eszköz az integrált síp is
  • Ellátták egy kulacs elhelyezésére szánt zsebbel is
  • Tömege 0,8 kg

Megbízható szerkezet és kivitelezés

A hasznos Osprey túrahátizsák minőségi kivitelezésének és kifinomult kialakításának köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege 0,8 kg, ami kulcsfontosságú a terhelés csökkentéséhez és a kényelmesebb viselés biztosításához. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos mellheveder, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és levehető szíj. A hátrész szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a légcserét és szárazon tartják a hátat. Tartalmaz egy esővédőt a táskának, így egy hirtelen jött zápor sem jelent majd problémát. A terepen kialakult válsághelyzet esetén felbecsülhetetlen értékű eszközzé válhat a síp, amelyet a túrahátizsákon találsz. A jó teljesítmény elérése érdekében elengedhetetlen a megfelelő folyadékfogyasztás. A túrahátizsák szerves része egy zseb, amit víztartály elhelyezésére alakítottak ki.

Túrahátizsák Osprey Hikelite 26 Black ...

A modern Osprey túrahátizsák megbízható partnered lesz a terepen

A megbízható Osprey outdoor hátizsákkal az utazások határozottan kényelmesebbek lesznek. A hátizsák praktikus karabinerrel rendelkezik, ami praktikus és biztonságos tartást kínál a kulcsoknak vagy más apró tárgyaknak. A túrahátizsák fentről nyílik.

Méretek:

51 × 31 × 25,5 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Rendeltetés

Típus Uniszex

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Városba, Sportoláshoz, Utazáshoz
Sporttevékenységek Túrázás

Felszerelés

Hozzáférés Fentről
Hevederek Mellheveder, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Levehető szíj
Tulajdonságok és felszereltség Légáteresztő hátsó fal, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Kulcstartó karabiner, Kulaccsal kompatibilis

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 51 cm
Szélesség 31 cm
Hosszúság/mélység 25,5 cm

Tömeg

Tömeg 0,8 kg

Design

Szín Fekete
Kód:  SPTosp867
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  843820153842

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15