Oldal frissítése

Osprey Aether AG 60 Neptune Blue L

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Osprey Aether AG 60 Neptune Blue L

Az Aether AG 70 neptune blue hátizsák a kényelmet és egyben a példátlan szellőzést is biztosítja. Kétség kívül értékelni fogod az AG AntiGravity hátrögzítő rendszerét, könnyen állítható IsoForm újgenerációs derékövvel. Az Aether AG 60 viselése mérsékelt erőfeszítést igényel a súly megfelelő eloszlása tehermentesíti a hátizmokat. Rengeteg praktikus zseb található a készüléken, hogy gyakran használatos irataid, tárgyaid mindig kéznél lehessenek a hátizsák tfelső részében rendezve. A felső zseb könnyedén eltávolítható és övtáskaként is használható. A hegyi turizmusra készült hátizsák, és magában foglalja mindazt, amire szükséged lehet egy hosszú túra alkalmával.

Az Osprey Aether 60 AG kék színű hátizsák főbb jellemzői

  • AG AntiGravity rendszer állítható hátszerkezettel
  • Kivehető elülső zseb
  • Külső felfüggesztési pontok
  • Jégcsákány rögzítő
  • Túrabottartó
  • Vészjelző síp a mellkasi hevederen
  • Állítható háthossz

Arrangement hátizsák Aether AG 60

Az Osprey Aether AG 60 kék színű hátizsák nagyon tartós, alkalmas túrázásra és igazi bakancsos kirándulásokra. Kiváló antigravitációs rendszerrel rendelkezik, amely a terhelést szétoszlatja a teljes háton. A hatékony felszerelés-elrendezéshez az Aether AG 60 tárolótasakkokkal, és nagy számú tárolóhellyel rendelkezik: külső zseb a enerigaszeletek elhelyezéséhez, felcsatolható izolir tartó, cipzáras zsebekkel, túrabottartó és elválasztható belső rész a hálózsáknak. A felső fedélen praktikus esővédő huzatot is találhatsz. Az Aether AG 60 elülső részén pedig van egy elasztikus zseb a nedves ruha vagy váltóruha tárolásához is.

Méretek: 83 × 39 × 31 cm

Tömeg: 2290 g

 

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Notebooktartó zseb

Laptop maximális átlója 0 "

Tömeg

Tömeg 2,29 kg

Használat

Használat Túrázáshoz

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb, Értékmegőrző zseb, Alsó szeparált tér
Hozzáférés Oldalról
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Összehúzó heveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Merevített hátrész, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Víztartállyal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 83 cm
Szélesség 39 cm
Hosszúság/mélység 31 cm

Rendeltetés

Típus Uniszex
Kód:  SPTkn1787
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20