Oldal frissítése

Ortovox TRAVERSE 30 DRY sivatagi narancssárga

63 290 Ft

Ortovox TRAVERSE 30 DRY sivatagi narancssárga

A dizájnos Ortovox túrahátizsák kifejezetten túrázáshoz és szabadtéri tevékenységekhez készült. Praktikus kiegészítő lesz a kalandos kirándulásokhoz, de kiváló választás a mindennapi igények kielégítésére is, és még sporttevékenységekhez is jól jöhet. Az előnyös Ortovox outdoor hátizsák, amelyben a modern narancssárga szín dominál, nem pusztán a vonzó kialakításával, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és rendkívüli kényelmével is kiemelkedő. Az anatómiailag formált hátnak köszönhetően kiváló illeszkedést és rendkívüli kényelmet biztosít.

A kitűnő minőségű Ortovox TRAVERSE 30 DRY sivatagi narancssárga túrazsák lényeges paraméterei

  • A hasznos Ortovox túrahátizsák az összes felszerelés biztonságos tárolását szolgálja
  • Az anatómiailag formált hátnak köszönhetően kiváló kényelmet biztosít
  • A légáteresztő hátfal garantálja a jó légáramlást
  • Vízálló kialakítás védi a hátizsák tartalmát
  • Krízishelyzetekben értékelni fogod az integrált sípot
  • Egy kulacs elhelyezésére szánt zseb is a túrahátizsák részét képezi
  • Újrahasznosított anyagokból készült
  • Az egyszerű szállíthatósághoz nagyban hozzájárul a praktikus felső hordfül
  • A túrahátizsákban található egy előnyös értékmegőrző zseb
  • Tömege 1,22 kg

Tökéletes megmunkálás és szerkezet

A modern Ortovox túrahátizsák minőségi kivitelezése és precíz kialakítása miatt kényelmes viseletet biztosít. Tömege pusztán 1,22 kg, így csökkenti a teljes terhelést és növeli a hordozási kényelmet. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek, mellheveder, hurok a tartozékok felerősítéséhez, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és sí/snowboard hevederek. A hátrész szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a levegő áramlását és szárazon tartják a hátat. A vízálló kialakításnak köszönhetően a tartalom védett marad a csapadékkal szemben. Kültéri tevékenységekhez hasznos lehet a síp, amit a túrahátizsákon találsz. Az optimális teljesítményhez alapvető fontosságú a megfelelő folyadékbevitel. A túrahátizsák felszereltségének része egy víztartály számára kialakított zseb.

A korszerű Ortovox túrahátizsák megbízható társad lesz a szabadban

A kiváló minőségű Ortovox outdoor hátizsákkal az utazásaid biztosan kényelmesek lesznek. A hátizsák praktikus karabinerrel rendelkezik a kulcsok vagy más apró tárgyak biztonságos és gyors rögzítéséhez. A zsebeknek és rekeszeknek köszönhetően könnyen áttekinthető a táska tartalma, ezesetben a hasznos értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyílik. A benne lévő tárgyak biztonságos elzárását csat és zsinór biztosítja.

Méretek:

26 × 67 × 22 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz
Sporttevékenységek Síelés, Snowboardozás, Túrázás

Felszerelés

Zsebek Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Csat, Zsinór
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Sí/snowboard hevederek
Fogantyúk és nyelek Felső hordfül
Tulajdonságok és felszereltség Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Síp, Kulcstartó karabiner, Kulaccsal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 26 cm
Szélesség 67 cm
Hosszúság/mélység 22 cm

Tömeg

Tömeg 1,22 kg

Design

Szín Narancssárga
Motívum Motívum nélkül

Karbantartás

Karbantartás Újrahasznosított anyagból készült
Kód:  SPTort051
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4251422547734

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15