Oldal frissítése

Ortovox TRAVERSE 30 DRY kék

81 190 Ft

Ortovox TRAVERSE 30 DRY kék

Eme Ortovox túrahátizsák megtervezésénél a hangsúlyt olyan szabadtéri tevékenységekre helyezték, mint a túrázás, a kirándulás és a kempingezés. Praktikus segítő lesz a kalandos természetjáráshoz, de mindennapi használatra is nagyszerű választás, sőt, sporttevékenységekhez is jól jöhet. A hasznos Ortovox outdoor hátizsák, amelyben a dizájnos kék szín a meghatározó, nemcsak a lenyűgöző megjelenésével, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és rendkívüli kényelmével is kiemelkedik. Az anatómiailag formázott hátnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik és rendkívül kényelmes viseletet biztosít.

A hasznos Ortovox TRAVERSE 30 DRY kék túrahátizsák lényeges paraméterei

  • A célszerű Ortovox túrahátizsák az összes felszerelés biztonságos tárolását szolgálja
  • A kényelmes viseletet az anatómiailag formázott hát garantálja
  • A légáteresztő hátfal biztosítja a folyamatos légáramlást
  • A vízálló anyagnak köszönhetően biztonságban van a hátizsák tartalma
  • Hasznos eszköz a beépített síp is
  • A túrahátizsák nagyszerű kiegészítője a kulacs számára kialakított zseb is
  • Dolgaid elrendezését megkönnyíti az előnyös értékmegőrző zseb
  • Tömege 1,22 kg

Praktikus kivitelezés és minőségi szerkezet

A korszerű Ortovox túrahátizsák kiváló konstrukciójának és aprólékosan kidolgozott részleteinek köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege csupán 1,22 kg, ami hozzájárul a kisebb megterheléshez és a nagyobb viselési kényelemhez. Továbbá olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül praktikus állítható hevederek, mellheveder, hurok a tartozékok felerősítéséhez, hurok botokhoz és jégcsákányhoz és sí/snowboard hevederek. A hátrész szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek biztosítják a légcserét és megakadályozzák a nedvesség visszatartását. A vízálló kivitel arra szolgál, hogy megvédje a táska tartalmát a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól. A terepen kialakult válsághelyzet esetén hasznos lehet a túrahátizsák részét képző síp. A jó teljesítmény elérése érdekében elengedhetetlen a megfelelő folyadékfogyasztás. A túrahátizsák elengedhetetlen része egy víztartály elhelyezésére szánt zseb.

Eme Ortovox túrahátizsák megbízható partnered lesz a természetben

Az elegáns Ortovox outdoor hátizsákkal az utazások sokkal kényelmesebbek lesznek. A hátizsákhoz tartozik egy karabiner, ami praktikus és biztonságos tartást kínál a kulcsoknak vagy más apró tárgyaknak. A zsebek és rekeszek megkönnyítik a táskán belüli szervezést, ezesetben a célszerű értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyitható.

Méretek:

26 × 67 × 22 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Rendeltetés

Típus Uniszex

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz
Sporttevékenységek Síelés, Snowboardozás, Túrázás

Felszerelés

Zsebek Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Hurok a tartozékok felerősítéséhez, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz, Sí/snowboard hevederek
Tulajdonságok és felszereltség Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Síp, Kulcstartó karabiner, Kulaccsal kompatibilis, Felső fedél

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 26 cm
Szélesség 67 cm
Hosszúság/mélység 22 cm

Tömeg

Tömeg 1,22 kg

Design

Szín Kék
Kód:  SPTort052
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4251422547727

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15